Dobrý materiál, rychlá montáž, estetika.

Nevodivá síť pro drůbež s bránou je hodnocena jako kvalitní a snadno sestavitelná, s možností vytvářet variabilní výběhy. Většina uživatelů oceňuje její odolnost a jednoduchou manipulaci, nicméně někteří zmiňují, že pro husy může být nevhodná a síť obsahuje nastavované části s uzly. Celkově produkt splňuje očekávání pro použití u slepic.
Dobrý materiál, rychlá montáž, estetika.
naprosto super řešení výběhu. Máme jak pro husy, tak o pro slepice. Lehce sestavitelné a mobilní.
Perfektní,kvalitní,supr.Hroty krásně drží,jednoduše se s tím manipuluje, jsem velmi spokojená.
Rychlé dodání.
Velká spokojenost.Doporučuji.
Pro slepice dobrá
Síť je nastavována.Je samý uzel.
velice variabilní
velmi dobrý nákup
+ cena
+ provedení
+ snadná montáž
Zatím jsem žádné neobjevil
Produkt i ve skutečnosti odpovídá popisu na stránkách prodejce.
Jeho montáž byla velice jednoduchá a během chvíle jsme měli zbudován prostorný výběh pro slepičky.
A vzhledem k provedení se zdá, že vydrží mnohem déle, než jen jednu "sezónu".
Poměr cena x výkon velmi příznivý.
Spokojenost.
kvalita
jednoduchá manipulace, flexibilita vytvářeného prostoru, komponenty lehké
spíš pro slepice, husy se v tom zamotali
Rychlá instalace, tím, že mám víc sítí mohu si zvolit libovolný tvar.
Oproti sítím, které jsem si koupil dříve, má ta poslední o dvě tyče méně. Musí se tak prodloužit vzdálenost mezi tyčemi.
Používám na ohrazení části zahrady jako výběh pro slepice. Žádný problém. Mám již tři sítě.
jo bude se hodit