Recenze Neutrogena Retinol Boost denní krém SPF15 50 ml

Pleťový krém bude první pomocí, po které sáhnete, pokud chcete pleti dodat intenzivní a okamžitou péči. Neutrogena Retinol Boost denní krém s SPF 15 můžete používat na každý typ pleti. Tento pleťový krém je určený na denní používání. Zjemňuje vrásky a redukuje pigmentové skvrny.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Neutrogena Retinol Boost denní krém SPF15 je podle recenzí účinný v zlepšování pružnosti a sjednocení pleti, má příjemnou konzistenci a neutrální vůni. Uživatelky oceňují obsah retinolu a snadné roztírání. Jedinou nevýhodou je obtížné vyprázdnění lahvičky při téměř spotřebovaném obsahu.

• Zlepšuje pružnost a sjednocení pleti
  • Dobře se roztírá
  • Příjemná konzistence
  • Neutrální vůně
  • Obsahuje retinol pro omlazení pleti
  • Špatně se dostává z lahvičky při téměř spotřebovaném obsahu

kocka.pegina6. února 2026

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

I při krázkém používání velká spokojenost

Registrovaný uživatel19. května 2023

Jsem velice spokojena.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Dobrý den, vybrala jsem si ho ,protože obsahuje Retinol, a celkem přijatelná cena. Používám každé ráno a vyhovuje.

Registrovaný uživatel23. října 2022

Krém je velmi přijemný,konzistence také super, neni výrazně navoněný. Výhodné je jeho požití dávkovačem

Špatně se dostává z lahvičkykdyž už se spotřebuje ,poživám špejli, abych vyškrábala

Registrovaný uživatel19. září 2022

Náhodně jsem na tento produkt na Fb. narazila tak jsem ho zkusila a jsem s ním spokojená, Mám již 2. balení . Pleť se mi zdá pružnější a sjednocená. Dobře se roztírá. Používám ho denně jako denní krém.

S produktem jsem spokojená :-)), mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel7. září 2022

Krasne voni a vypina plet, nutne pouzivat pravidelne a delsi dobu.

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Používám krátce na doporučení kamarádky ,ale za mě zatím spokojenost.Reakci jsem žádnou neměla ba naopak mám lepší pleť

Typ pleti a základní péče
Účinky a aktivní péče
Použití a cílová skupina