Pleťový krém Recenze Neutrogena Retinol Boost denní krém SPF15 50 ml

Recenze Neutrogena Retinol Boost denní krém SPF15 50 ml

Pleťový krém bude první pomocí, po které sáhnete, pokud chcete pleti dodat intenzivní a okamžitou péči. Neutrogena Retinol Boost denní krém s SPF 15 můžete používat na každý typ pleti. Tento pleťový krém je určený na denní používání. Zjemňuje vrásky a redukuje pigmentové skvrny.

Registrovaný uživatel19. května 2023

Jsem velice spokojena.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Dobrý den, vybrala jsem si ho ,protože obsahuje Retinol, a celkem přijatelná cena. Používám každé ráno a vyhovuje.

Registrovaný uživatel23. října 2022

Krém je velmi přijemný,konzistence také super, neni výrazně navoněný. Výhodné je jeho požití dávkovačem

Špatně se dostává z lahvičkykdyž už se spotřebuje ,poživám špejli, abych vyškrábala

Registrovaný uživatel19. září 2022

Náhodně jsem na tento produkt na Fb. narazila tak jsem ho zkusila a jsem s ním spokojená, Mám již 2. balení . Pleť se mi zdá pružnější a sjednocená. Dobře se roztírá. Používám ho denně jako denní krém.

S produktem jsem spokojená :-)), mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel7. září 2022

Krasne voni a vypina plet, nutne pouzivat pravidelne a delsi dobu.

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Používám krátce na doporučení kamarádky ,ale za mě zatím spokojenost.Reakci jsem žádnou neměla ba naopak mám lepší pleť