Kosmetická sada Recenze Neutrogena Anti-Age Retinol Boost dárková sada

Recenze Neutrogena Anti-Age Retinol Boost dárková sada

Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada Neutrogena Retinol Boost udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Balení obsahuje denní a noční krém.

Jana7. října 2024

Kvalitní, kupuji opakovaně.

Nedám dopustit na osvědčenou značku Neutrogena.

f.bij15. května 2024

Jednoduchost

kriziva782. dubna 2024

Opravdu funguje, prizniva cena.

Registrovaný uživatel31. července 2023

pěkná vuně,príjemná konzistence,na obličeji nezustává mastný film,ale zas se nikterak rychle jo nevstřebá,plet je hladká na dotek.Příjemný pocit po nanesení krému.

Zádné jsem doposud nezjistila

Pravidelné používáání tohoto krému,respektive po pravidelném používání obou těcto krému,jak noční tak i denní,oba mají stejné klady,je moje plet,mám již starí plet hladší opravdu mou říci i hezčí na pohled

Registrovaný uživatel25. července 2023

Vyzkoušela jsem jej cca před rokem a používám jej denně. Jsem spokojená s oběma produkty v sadě - jsou lehce roztíratelné, dobře se vstřebávají, jsou na pleti příjemné a opravdu je účinný tak, jak je deklarováno.

Balení v lahvičce s pumpičkou je dosti nepraktické - není vidět, kolik krému zbývá, a je velice obtížné jej z lahvičky dostat a spotřebovat tak do poslední kapky.

Kromě toho jednoho záporu 100% spokojenost, nyní kupuji již pravidelně a jiný už nechci.

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Funkční krémy za dobrou cenu.

Jsem spokojená, objednám znovu.

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Na základě reklamy, byl to dárek

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

Vánoce - dárek