Recenze Neurofisiodol emulgel na neuropatie

Unikátní emulgel na bázi ozónu s aktivními "ozonidy" je určen pro lokální použití při léčbě periferních neuropatií a neuralgií. Rychle snižuje pocit bolesti, brnění, mravenčení a svěděni. Působí proti svalové atrofii. Zdravotnický prostředek.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 49 recenzí pomocí Seznam AI

Neurofisiodol emulgel má u některých uživatelů výrazný pozitivní účinek na neuropatii, zejména při bolestech a mravenčení. Produkt se dobře aplikuje a nezanechává mastný film. Nicméně jeho účinnost není univerzální a cena je pro mnohé zákazníky příliš vysoká vzhledem k množství. Někteří uživatelé zmiňují poloprázdné tuby a nepříjemný zápach.

• Vynikající účinnost při neuropatii u některých uživatelů
  • Dobře se roztírá a vstřebává
  • Nezanechává mastný film
  • Příjemná aplikace a konzistence
  • Pomáhá při bolesti nohou, mravenčení a křečích
  • Vysoká cena vzhledem k množství
  • Poloprázdné tuby s převahou vzduchu
  • Nepomáhá u všech uživatelů
  • Nepříjemný zápach u některých variant
  • Špatně se vstřebává a způsobuje olupování kůže (ojediněle)

hana.libuse.sulcova4. června 2026

Dávám,hlavně na noc a dobrý

havellbh30. května 2026

Krém splňuje očekávání podle uvedeného návodu spolehlivě pomáhá při problémech s nemocí.

Varianta 40 ml
melnikova.jaroslava24. května 2026

Nepomáhá

doljirka5618. května 2026

Úleva od neuropatie.

okoch17. května 2026

Zatím pomáhá

blanka.grbacova67312. května 2026

Sem s tím krémem spokojená.

Výrobek mi přišel včas a má skvělé ucinky

Registrovaný uživatel30. dubna 2026

Bohužel žádné, zlepšení nepociťuji

Neuvěřitelně nepříjemný zápach. Aplikace 2x denně prakticky není možná, pokud chcete běžně fungovat ve společnosti. Mám mravenčení i v rukou, přesto jsem si je musela po namazání nohou umýt, abych alespoň částečně eliminovala ten nepříjemný zápach. O ceně nemluvě, i když tu bych přijala, bohužel efekt se nedostavil.

Registrovaný uživatel18. dubna 2026

Špatně se vstřebává, kůže se v místě aplikace loupe, bez jakéhokoliv plusového vlivu

Koubova.Stana5. dubna 2026

zatím nemohu hodnotit aplikuji pouze 3 dny

Registrovaný uživatel14. března 2026

Velice pomáhá při neuropatii, která vzniká u diabetiků. Škoda, že si nemohou gel diabetici kvůli vysoké ceně dovolit - na jiné masti dává VZP příspěvek.

Poměrně vysoká cena. Doporučuji projednat s VZP zahrnuti tohoto gelu do seznamu masti s příspěvkem pro diabetiky, u nichž často neuropatie vzniká. Prosím zkonzultuje s VZP pro rok 2026. Děkuji a podejte mi zprávu na můj email jana.herkomerova@seznam.cz

Velice účinné, pomáhá při bolesti nohou, mravenčení a křečích.

Varianta 40 ml
Květoslava Skalová9. března 2026

Vyhozené peníze.Malá tubička, zpola plná vzduchu, gel naprosto neúčinný a tak drahé.Lituji že jsem to koupila.

jiri.bayer2. března 2026

Odlišné provedení obalu, zřetelně viditelné v lékarničce :-) Zatím nepocituji výrazný efekt,ale mimo jiné hydratuje kůži což je plus.

Musím vydržet jak se říká, pak uvidíme.

peta228124. února 2026

Já osobně Neurofisiodol nepoužívám, kupuji ho tchýni, již podruhé. Říká, že se jí po nanesení gelu uleví.

tombudina13. února 2026

dobře se nanáší

zvláštní odér

po dvou týdnech mírné zlepšení mravenčení v prstech

Registrovaný uživatel20. ledna 2026

Konzistence i vstřebatelnost v pořádku, pocit na pokožce i vůně skoro klasická jako ostatní gely.

Předpokládala jsem aspoň trochu úlevu od neuropatie nohou po chemoterapii, bohužel zlepšení nebylo žádné.

Možná jde o krátkou dobu používání, ovšem gel poměrně rychle ubývá a jeho cena vzhledem k dosud žádným účinkům je docela odrazující.

František18. ledna 2026

Používané krátce,ale vypadá výborně.

Vše OK, děkuji..

eva.matouskova15. ledna 2026

Vstřebává se perfektně, konzistence vyhovující

Mám neuropatii prstů u nohou. Od doby, kdy používám Neurofisiodol se moje problémy výrazně zlepšily. Krém se dobře roztírá, vstřebává i masíruje

frantisekkocka11015. ledna 2026

vynikající emulze byla jsem překvapena výbornou učinností

žádný zápor jsem nenašla

Registrovaný uživatel6. ledna 2026

Nevidím žádný výrazný rozdíl mezi klasickými krémy (např. masážními, vyživujícími, bylinnými a pod.) a Neurofisiodolem. Krém má dobrou konzistenci, dobře se roztírá. Vůně, pro mně, moc příjemná není. Vypotřebovala jsem dvě balení. Pravděpodobně už nebudu objednávat. Zlepšení jsem nepociťovala. /neuropatie na nohou/

masa.svobodova26. prosince 2025

Vekice zabral a to rychle u pásového oparu

Doporučila jsem i dvěma lékařům, aby případně doporučovali pacientům