Super malý kávovar.

Super malý kávovar.
pro dva lidi super kávovar, obsluha snadná, tichý, vzhledově hezký. Je to druhý kávovar Nespresso Krups a doufám, že vydrží jako ten první asi 15let.Velká spokojenost a můžu doporučit
S kávovarem jsem spokojená, je skladný, má krásný design, obsluha je jednoduchá a hlučnost nízká. Kávu připravuje výbornou!
Malé rozměry, snadno si mohu vzít např. na dovolenou, kvalitní zpracování, snadná obsluha, výborná káva.
Určitě doporučuji.
jednoduchá obsluha
Je to šikovný malý stroj,nezabírá spoustu místa,
je výkonný, káva našlehaná lahodná,
za mě spokojenost
Pěkný vzhled, skladný
Malé rozměry - používáme i jako "cestovní"
Jednoduchý a praktický kávovar
Malé rozměry. Na univerzální kapsle Nespresso.Jednoduché čištění.
menší tlak, menší nádoba na vodu.
Doporučuji pro začínající kafaře. Také pro ty, co nemají na lince mnoho prostoru.
malý, skladný, super káva, kapsle se dají dokoupit za velmi dobrou cenu.Nemám co vytknout.
Skladný, rychlý, velký výběr kapslí.
Jen 5g kávy na kapsli. Je to spíš nouzovka.
Pokud obchod nabízí něco, co nemůže dodat, tak to poškozuje jednak prestiž samotného obchodu, ale hlavně obchod přijde o zákazníka, který si příště dobře rozmyslí kde nakupovat.
Pracuje,jak má.
Šikovný tvar,když ho bere člověk na dovolenou.
Menší než působí na obrázcích, funguje výborně an občasné použití.
malý, skladný, káva rychle udělaná, jednoduchá obsluha
Nadšená jak z kávovaru tak z kávičky.
Krásný a jednoduchý design, rychlé dodání. + akce od Nespressa - za 800kč jsme dostali Nespresso kapsle.
Velký výběr kávy, pěkný design kávovaru, jednoduché ovládání
Dražší káva
Mohu jen doporučit
velikost, rychlá příprava kvalitní kávy
Levný, rychlý, malý. Kvalita kávy závisí na kvalitě kapslí.