Autošampón Recenze Nerta Sky We aktivní pěna s nanoochranou 5 l

Recenze Nerta Sky We aktivní pěna s nanoochranou 5 l

Nerta Sky We 64 je slabě alkalická a silně koncentrovaná aktivní pěna s nanoochranou bez obsahu agresivních mycích složek. Je vhodná pro bezkontaktní i kontaktní mytí osobních a nákladních automobilů. Skvělý pomocník při mytí členité dopravní techniky (zemědělská technika, požární technika, komunální technika a další). Produkt obsahuje molekuly, které dodávají karoserii vysoký lesk a vytváří…

rostislav.sasek12. května 2024

myje hmyz

na některou špínu je lepší Jumbo

milan.cupa2. února 2024

je to machrovina sousedi čumi na rychle umyte auto

myju sveho noveho oranžoveho s perleti v laku peguota 2008suv. vaš produkt už použivam vic jak 7let na jine auta. děkuji čupa milan štěpánkovice

Registrovaný uživatel26. října 2023

Pěna perfektně zvládla co jsem od ní očekával. Hmyz-dolů, špína - dolů prostě paráda.

No, pod pojmem "top produkt s parfémem" jsem si představoval alespoň nějakou vůní a ne jen šamponový odér. Asi se letos růží neurodilo.

Perfektní pomocník při bezkontaktním myti auta.

Registrovaný uživatel6. července 2023

Perfektní mytí i ochrana před zašpiněním

Registrovaný uživatel29. března 2023

Vybral jsem na základě doporučení. Použil jsem zatím jednou a výsledek je velmi dobrý i bez následného ručního domývání.