Karimatka Recenze NEMO Equipment Tensor All-Season Ultralight Insulated Sleeping Pad Long Wide

Produktem je nafukovací karimatka Nemo Equipment Tensor All-Season Ultralight Insulated Sleeping Pad Long Wide, která je určena pro celoroční použití. Je vhodná pro kempování ve stanu nebo spaní pod širým nebem. Díky jejím vlastnostem ji oceníte zejména při vícedenní turistice s batohem, protože její nízká hmotnost a malá velikost po sbalení zajistí pohodlné přenášení. Obalovaná karimatka zabere…

2 recenze

blanka.muranska8. září 2025

Vybírala jsem z více druhů, nakonec jsem zůstala u NEMO, šustí méně než ostatní (ale pořád šustí). Odzkoušeno na Tour du Mont Blanc a naprostá spokojenost. Na nafukování mám malou pumpičku.

Šustění.

mar.krajco24. června 2025

Nič lepšie som zatiaľ nemal. Excelentá rýchlosť nafukovania narozdiel od therm a rest . Doporučujem