Recenze Nedis Wood CLWA002WD30

Elegantní dřevěné kulaté nástěnné hodiny Nedis. Hodiny o průměru 30 cm jsou vyrobeny ze dřeva, osazeny jsou přesným strojkem Quartz a o napájení se stará 1 x baterie AA (není součástí balení).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Hodiny Nedis Wood CLWA002WD30 jsou vyrobeny z přírodního dřeva, což je jejich přednost, ale často se objevuje nesoulad mezi očekávanou a skutečnou barvou. Problémy s viditelností ciferníku vyžadují dodatečnou úpravu, což může být výhodou pro kutily, ale pro ostatní zákazníky zbytečná komplikace.

• Přírodní materiál dřevo
  • Krásné po úpravě
  • Dobrá cena
  • Barva neodpovídá obrázku
  • Čísla na ciferníku nejsou vidět
  • Vzhled ve skutečnosti méně atraktivní

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Hodiny dorazili rychle,ale nevypadali tak jako na obrázku.

Registrovaný uživatel10. března 2021

Nechtěla jsem plastové hodiny a dřevěné mě přišly jako dobrá volba. Dobrá byla i cena.

Vzhledem k tomu, že foto trochu zkreslilo barvy, tak ve skutečnosti byly číslice na pozadí hodně špatně viditelné. Vyřešila jsem to přetřením na bílo a číslice na hnědo. Teď je to vidět normálně.

Registrovaný uživatel28. února 2021

protože se mi líbíl

líbí se mi

Registrovaný uživatel28. února 2021

Přírodní materiál dřevo

Na obrázku vypadaji jinak než ve skutečnosti, jsou barevne více do šedá než do hnědá.

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

ve skutečnosti jiná barva.

Registrovaný uživatel28. září 2020

Opravdu dřevěné

Barva neodpovídá. Čísla na ciferníku nejsou vidět.

Po rozebrání, obroušení a nalakování super. Spíše pro kutily.

Registrovaný uživatel8. června 2020

krásné !

Registrovaný uživatel12. června 2019

Na fotce vypadaji uplne jinak zbarvene nez ve skutecnosti nejsou moc pekne pro priste mam ponauceni kupovat ocima