Nadčasový design
Rychlý ohřev vody
Trochu hlučnější
Doporučuji!
Mám už druhou konvici, první vydržela bez problémů spoustu let každodenního používání.

Nadčasový design
Rychlý ohřev vody
Trochu hlučnější
Doporučuji!
Za dobré peníze
Elegantní, technicky promyšlená
Snad nebudou
Mám z ní radost
Konvice bohužel protéká, je tedy prakticky nepoužitelná...
Tichá, krásný design.
Škoda že nemá vyklápěcí víčko, musíte ho celé odejmout pro naplnění konvice vodou. Ale je to jen o zvyku.
V otvoru kam se nasazuje víčko se usazuje voda, kde se časem tvoří vodní kámen na té šedé plastové části, která je porezni. Musí se stále čistit.
Jinak spokojenost veliká.
Konvici jsem si vybrala podle vzhledu - je prostě krásná.
A je také funkční - nic jí nemůžu vytknout.
Super cool design
We just love it, and it looks brilliant!
pěkný design
dlouhá doba ohřevu
barva, snadné nalévání každý den několikrát,
dobrý kup
Vše jak na obrázku. Funguje bezproblémově. Krásná.
Dobre se otvira I zavira
Je mozne napustit vodu vylevkou
Povrch se zatim nespini
Krásná a designová, vaří vodu
Konvici se při používání rosí místo okolem páčky, kterou se přístroj zapíná a stejně tak se objevuje orosené kolečko pod konvicí na jejích podstavci. Po pár používáních v ní začalo něco hrkat (zní to, jakoby se uvnitř konvice kutálela malá kulička) a dokonce při používání vyhodila pojistky, takže reklamujeme. Je to škoda, protože konvice je opravdu krásná, ale bohužel se nám nejeví jako úplně bezpečná...
Vypadá hezky, designově, rukojeť se dobře drží
Modře svítící tlačítko se stále mlží, ukazatel hladiny vody je schovaný pod tou dřevěnou rukojetí, takže se nepozná, kolik je tam vody a vršek konvice se musí úpně oddělat, nejde jen odklopit, takže ho pořád někde hledám.
Super design
Poklička bez klouby
plně funkční
Na pohled hezká , používáme denně .
Začala se olupovat barva ,budeme ji reklamovat .
Na pohled hezká konvice
Víko konvice se rozpadá na 5 dílů (uchycení pružinek není dobré), nálevka po kontaktu s vařící vodou zapáchá plastem.