Elektrický lapač Recenze Nedis INKI110CBK18

Recenze Nedis INKI110CBK18

Zbavte se moskytů, much, vos, sršňů a jiného obtížného létajícího hmyzu pomocí tohoto vysoce kvalitního elektrického lapače hmyzu Nedis INKI110CBK18. Dokonalý je především pro venkovní použití, takže si můžete užívat dlouhé večery venku a nic vás nebude kousat. Tento elektrický lapač hmyzu obsahuje jen jednu 18 W žárovku UV-A, takže je energeticky úsporný, a přitom nesmírně účinný. Díky…

Registrovaný uživatel12. září 2024

Snad jen design.

Komáři na něj nereagují, menší kousavé mušky si sednou na obvodovou mřížku a upřeně zírají do lampy nebo společně s komáry koušou přísedící.

Za mně velmi špatný výrobek, vyhozené peníze.

robert2. června 2024

Spolehlivý

Registrovaný uživatel14. července 2023

Funguje až je úplná tma!! Při stmívání jako by ani před námi nebyl. Komáři nalétávali na nás ne na lapač. Takže pokud si chcete posedět s přáteli tak si musíte počkat na tmu nebo aplikovat na tělo repelent..... A ten kroužek sundaný s klíčů na zavěšení celého přístroje mě popravdě dostal!!! Ten kdo má tlustější prsty tak může mít problém

Za ty peníze bych si tento přístroj už asi znovu nekoupil.....

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Opravdu funguje, přitáhne stovky hmyzu, komáři nekoušou.

Nutné dát někam mimo sezení, dále do prostoru. Na dlažbě terasy bylo během chvíle až nechutné množství hmyzu, který přilétal kolem nás a pálil se v lampě. Po chvíli na to opravdu koukat nechcete. Nutno vymyslet přívod elektřiny/krátký kabel.

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Velmi účinný, vychytá většinu komárů. Odolný počasí.

Registrovaný uživatel28. října 2021

nic se nechytlo a komaři vesele litaj. Zapnuto pres noc a rano jsem v misce nic nenasel

Zbytečnost

Registrovaný uživatel20. srpna 2021

- DESIGN

- na základě recenzí jsem zakoupila tento výrobek- mouchy vlétly, bohužel ale také živé vylétly - usoudila jsem, že jsem měla smůlu na kus - zakoupila jsem tedy nový, stejný výrobek - výsledek však byl naprosto stejný - UŽ NIKDY VÍCE!!! - na doporučení známých jsem zakoupila konkurenční výrobek, který funguje

UŽ NIKDY!!!

Registrovaný uživatel9. srpna 2019

Líbil se mně tvar.

Je málo účinný

Celkově špatný výrobek

Registrovaný uživatel19. července 2019

Večerní drobnější hmyz to likviduje spolehlivě.

V návodu je informace o vosách a sršních, ale ty se k mřížce s vysokým napětím nejspíš nedostanou - krycí mřížka je moc hustá - zatím se vosy a sršni neobjevili.

Je to použitelné