Vlasy se zpevnily, tolik se nemastí, lépe se rozčesávají, snadná aplikace

Vlasy se zpevnily, tolik se nemastí, lépe se rozčesávají, snadná aplikace
Mam krátké vlasy nemusím používat vůbec lak na vlasy
snadná aplikace
přesně tak je reklamujete výborný
Úžasný,vlasy mají objem a krásně drží tvar.Zatím nejlepší vlasová kosmetika,kterou jsem měla.
Snadná aplikace i příjemná vůně, vlasy nezatěžuje a funguje výborně
používám, nemám pocit výrazného zlepšení, je ale možné, že neaplikuji správně. Aplikace snadná.
Používám krátce,ale krásně voní a stačí malé množství.
Krásně vlasy zpevní,hydratuje a vyživí,jsem spokojena,určitě koupím znovu,výrobek splnil má očekávání
Vlasy jsou po použití spreje pevné a hezky voní. Vlasy se zdají celkově kvalitnější, vyživené.
Očekávám, že skutečné účinky budou zřejmé po delším užívání.
- příjemný, nelepí
- hezky voní
- vlasy se po něm hezky lesknou
- nesmí se to přehánět s aplikací, pak mastí vlasy
Ale jo, stojí za vyzkoušení.
Vlasy po použití proteinového spreje Navlasil jsou opravdu zdravější, lesklejší, hladší,úplně jiné než předtím... přiznám se, že jsem ani nevěřila.Vyborný výsledek.
Používám před každým foukáním vlasů. Sprej příjemně voní a vlasy jsou po něm krásně lesklé. Používání je snadné - pouze nastříkat a foukat.
lepší kvalita vlasů; lepší údržba účesu
Používám tento výrobek jen krátce ale mohu ho pochválit.
Je to dobrý přípravek. Doporučuji.
Nové zakoupeno
Ještě nemohu hodnotit , ale věřím, že produkt je skvělý
Zlepšení kvality vlasů
Použití phenoxyethanolu v produktu mě zklamalo
Používám sprej krátkou dobu, myslím, že velice dobrý.
S produkty budu určitě spokojená.
Díky proteinovému spreji mám pocit silnějších vlasů, méně se mi lámou a mám pocit, že jejich struktura je o něco hrubší. Jsou opravdu takové silnější.
Hezky voní a používám ho na vlhké vlasy, na suché vlasy mám pocit, že vlasy tuží.