Recenze Navlasil Sérum na řasy pro urychlení růstu 3 ml

Výživa řas a obočí by měla být účinným partnerem při podpoře růstu, hustoty a vitality chloupků kolem očí. Při hledání vhodného produktu je klíčové zaměřit se na složení, které obsahuje látky aktivně podporující folikuly řas. Cílevědomá péče zahrnuje kombinaci růstových peptidů, aktivních komplexů a botanických extraktů, které působí přímo na kořínky a prodlužují růstovou fázi. Základem jsou…
Porovnat ceny 1 189 Kč

ja.petraskova27. září 2026

Jelikož výrobek používám krátce, tak nemohu zhodnotit, jestli po něm řasy opravdu rostou.

Při používání jsem zjistila, že když se štětečkem dotknu horního víčka, tak mě to pálí. Před tím jsem používala jinou značku na růst řas a ta byla perfektní. Chtěla jsem vyzkoušet tu vaši, ale jsem trochu rozporuplná. Samozřejmě ji budu používat dál, dám si pozor na doteky a uvidím, jestli působí.

Dagovka15. srpna 2026

Jsme naprosto spokojena

Výrobek si objednám opět.

pl.pavlikovalenka6. května 2026

zatím používám krátce, ale věřím, že to bude kvalitní výrobek, jako ostatně všechny výrobky této značky

Hanka4. května 2026

řasy mám skutečně hustší, delší a méně vypadávají. Aplikace je snadná, a i když se dostane trochu séra do oka, nic se neděje, stačí několikrát zamrkat a je to vyřešené. Změny se projevily poměrně brzy, ale dobu neodhadnu.

Žádný zápor jsme neshledala. Mně osobně by vyhovoval širší štěteček, ale to je věc názoru, chápu, že by se sérum asi dřív spotřebovalo bez správného poměru cena/výkon.

já jsem spokojená.