GPS navigace Recenze Navitel Magnetic E707

Recenze Navitel Magnetic E707

Navitel Magnetic E707 je moderní GPS navigátor s magnetickým držákem a kapacitním multidotykovým displejem, díky kterému se práce stala jednodušší a pohodlnější. Řidič může změnit měřítko obrazovky, vytvářet trasy a konfigurovat navigátor vozu pouhým dotykem prstů jedné ruky. Klíčovou výhodou Navitel Magnetic E707 je revoluční magnetický držák s nepřetržitým napájením. Přísavka, která je součástí…

Jarkvasnovsky26. ledna 2025

S kamionem mě zavedla do pole i když jsem měl zadany zpevněné komunikace.Po čerstvé aktualizací map vymýšlela objízdnou trasu vozovky, která už roky byla průjezdná.Velice složitá aktualizace map.Do kamionu určitě né.Zbytečně vyhozené peníze.Doporučuji navigaci s WiFi a s doživotní aktualizací zdarma.

Možná pro osobní automobil stačí,Ale pro nákladní néé.

milan18. prosince 2023

po aktualizaci funguje naprosto spolehlivě

pro někoho může být problém provedení aktualizace před prvním použitím

oldak4623. srpna 2023

Opravdu nevím

Říkám ji Hildegarda pořád něco kecá ale vůbec neposlouchá Být s ní ženatý tak se okamžitě rozvedu!!!

Katastrofa Zlatý Tom Tom !!!

Mirek22. září 2022

Používám ji tři roky. Je nutné jako u každé navigace pravidelně aktualizovat a kalibrovar obrazovku. Potřěboval jsem velký displej.

Krátký kabel.. Nedostatečný návod.

Pro nenáročného uživatele

Registrovaný uživatel16. září 2022

Magnetický držák Nabíjení přímo z držáku

Spoustu ulice nezná ( i dost velkých ) Naviguje s velkým zpožděním, cca 50 metrů za křižovatkou hlásí že mám odbočit.( Což se mi zdá dost pozdě)

Výrobek vrácen. Nedokážu si představit, že bych podle ní měl něco hledat ve městě kde to vůbec neznám.

Registrovaný uživatel1. září 2022

Příznivá cena

krátký kabel z usb Instalace strašně složitá

snad bude fungovat tak jak u navigace předpokládám!

Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Velká navigace a je česká,proto jsem ji jako patriot koupil

Po zapnutí a zadání Cíle dojezdu nemám odjezd z místa bydlisťě,kde se právě nacházím,ale z Waršavy v Polsku - vždy! Zjistil sem,že navigace se musí přes PC Aktualizovat a potom to bude správně fungovat z místa,kde jsem a zadávám Cíl dojezdu.4hod. jsem strávil za PC a pořád nic.Zítra dám navigaci IT pracivníkovi,ať mně to přes PC Aktualizuje.Doma mně to nešlo.Toto vědět,tak si Navitel E707 Magnetic nekoupím,je to velký problém se přes systém Aktualizace dostat.Nechápu,proč navigace není již nastavena tak,že ji nemusím složitě Aktualizovat.

Nekupovat,je to velký problém.

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Podsvícen spodní okraj displeje oproti celé ploše podstatně více.

Registrovaný uživatel5. června 2022

Při přiblížení navigace samotné k držáku se okamžitě přichytí a drží velice pevně

Zatím nemohu moc hodnotit, prozatím nebyla plně vyzkoušena

Registrovaný uživatel23. května 2022

Váš produkt mi zcela vyhovuje

Napájecí kabel by mi vyhovoval delší

S produktem jsem spokojen

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Dovedl mě do Hajdúszoboszló

Někdy zpoždění

Velka obrazovka, dobrá cena, Dovedl mě do Hajdúszoboszló Maďarsko.