GPS navigace Recenze Navitel G550 Moto

Recenze Navitel G550 Moto

Navitel G550 Moto je GPS navigace určená speciálně pro motorkáře. Její hlavní výhodou je voděodolnost, díky které se nemusíte obávat nepříznivých povětrnostních podmínek. Navíc je vybavena kvalitním dotykovým displejem o úhlopříčce 4,3 palce, který je dobře čitelný i při silném slunečním světle. Tato navigace nabízí rozlišení 480 x 272, což zaručuje dostatečnou ostrost a čitelnost zobrazených…

Registrovaný uživatel
Hodnocení: 74 %Odborná recenze

Moto GPS navigaci G550 od Navitelu můžete využít také v automobilu. Kromě poměrně nízké ceny nabízí všechny základní funkce, které jsou pro navigaci na motocykl nezbytně potřeba.

Více na

nízká pořizovací cena

příslušenství

odolnost

doživotní bezplatná aktualizace map

handsfree

málo kontrastní zobrazení

nečitelný displej při přímém slunci

displej je náchylný k poškrábání

Registrovaný uživatel29. července 2023

Jednoduchý ovládání, použití na moto i do auta, výbava, cena.

Display by mohl být lepší.

Honza Jan26. července 2023

Na ovládání na motorce je dost malý displej , tu a tam pomalé reakce na křižovatce, zásadní je asi nevhodné plexi před displejem , párkrát se na slunci nafouklo a navigace nešla dobře ovládat , musel jsem odpustit vnitřní tlak v navigaci zátkami zdířek na boku

Už asi znova ne , nedomyšlený výrobek

Registrovaný uživatel29. října 2022

špatně reaguje na připojení kabelem k PC zasekává se už jen při volbě trasy hřeje se baterie rychle se vybije, ani nezadám adresu už chce dobít

Celkově jsem s tímto výrobkem nespokojen, prostě nefunguje ani poměrně k ceně, takže půjdu do dražší, ale 100% funkční. Celkově byla lepší navigace i ve staré tlačítkové Nokii.

Registrovaný uživatel2. října 2022

Jsem spokojenej....posoudim při delších cestách....!

Dalibor Děrgel28. srpna 2022

Navigace mi prakticky od začátku nefunguje. Stále se seká a jakmile se sekne, nejde vypnout ani přepnout. Na reklamaci byla už 3x (Mironet) a potřetí mi řekli, že je navigace v pořádku, že pouze nebyla nabitá - ano poslal jsem ji vybitou, protože, když byla nabitá, tak s ní nešlo nic dělat. Nyní se ji marně snažím dobít a když ji dobíjím, vždy se mi sekne. V Navitelu se k tomu staví tak, že ji mám poslat oni mi vymění za 500,- baterii a pak ji možná dají na diagnostiku - vyhození do koše bude ta správná volba.

Neuvěřitelně amatérsky udělaný zmetek. NEKUPUJTE, prohloupíte a zůstane vám nefunkční zmetek.

Registrovaný uživatel22. června 2022

Nefungoval

Registrovaný uživatel10. června 2022

Problém s počátečním nastavením. Špatně čitelný display.

Vráceno.

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Koupil jsem si tuto GPS navigaci kvůli nízké ceně. Přešel jsem k této navigaci od navigace GARMIN, která mně již po létech používání dosloužila. Při vzájemném porovnání, nelze tuto navigaci vůbec hodnotit.

Registrovaný uživatel1. března 2022

rychá odezva, přehledné zobrazení, příslušenství pro montáž do auta i na moto

chvění při jízdě na moto, méně tuhý držák

Po přemontování na jiný držák spokojenost

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Cena, vybaveni.

Za mne velke zklamani, reproduktor chrasti tak, ze nerozumite pulce co rika a navic je ten zvuk extremne neprijemny. Zmatene mapa-prvni navigace(za18 let) ktera vas provede kruhovym objezdem v protismeru. Mnohdy zpozdene aktualni umisteni. Tzn mate tri odbocky za sebou po 50m.,dve prejedete a navigace vam ukazuje, ze nejste ani pred prvni. Za mne fakt zklamani. Po tydnu jsem ji regulerne vyhodil do elektroodpadu.

Nebrat.

Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Navigace funguje dobře. Hlavní klady jsou cena a doživotní aktualizace map zdarma. Bluetooth, slot na SD kartu.

Na přímém slunci špatně nebo vůbec není nic vidět i při nastaveném maximálním kontrastu.

Za ty peníze dobrá navigace.

Registrovaný uživatel20. července 2021

navigace přestala po 14 dnech od instalace fungovat

Vladimír Chlápek14. července 2021

Moc hezky udělané

Velmi malá hlasitost a v přilbě není slyšet nic !

Hlasitost mě dost omezuje

Stanislav Manak26. dubna 2021

K ničemu! Vyhozené peníze! Na slunci absolutně nečitelné. Hlasové pokyny se v přilbě opožďují! Raději pořiďte stejný hardware od číňana (viditelnější mapy Sigic), nebo použijte mobil! Nahrazeno dražším Tomtomem a vše absolutně bez problémů

Nepoužitelné!!!

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

cena, provedení, aktualizace

nutnost použití folie na displej, špatná čitelnost - nevhodně zvolené barvy podkladu, občas se odpojuje od hadsfree

za tu cenu dobrý

Registrovaný uživatel15. září 2020

Dovedla mě kam jsem potřeboval. Bohaté příslušenství.

Displej bez fólie se poškrábe jen se ho dotknete prsty.

Registrovaný uživatel11. srpna 2020

Malá hlasitost

Registrovaný uživatel2. května 2020

Přístroj používám zejména jako přesný tachometr, navigace funguje standardně. Odolnost proti dešti.

Nemá možnost nastavení intenzity obrazu.

Slušný přístroj za slušnou cenu

Registrovaný uživatel21. října 2019

Jednoduchá navigace, intuitivní ovládání, jednoznačně vynikající v poměru cena/výkon. Lze ovládat v rukavicích, slušně viditelné za pěkného počasí, svižně "vymyslí náhr. trasu. Něco málo bych upravil v menu, ale jde spíše o zvyk, při přechodu z jiné navigace.

Poměrně brzo (cca 3. výjezd na moto) přestalo fungovat napájení přes dokovací rámeček, napájím tedy přes USB, nechce se mi zatím prodělat ty obštrukce s reklamací.