Účinnost

Účinnost
Zatím nepouzita
Skvěle působí na akné, chronickou kopřivku, různé pupínky a vyrážky. Spokojenost.
Funguje parádně. Už jsem spotřebovala několik balení
opravdu zklidňuje podrážděnou pleť, zmírňuje začervenání
trochu zapáchá, což je ovšem způsobeno rostlinnými složkami, takže ve finále je to v pořádku, jen je potřeba si na to zvyknout
produkt je podle mě vydařený a má svou cílovou skupinu, mohu doporučit
Produkt používám denně a je to objev! Část pleti, kterou jsem měla roky zarudlou a pupínkatou se mi nedařilo ničím dlouhodobě vyléčit, ale s touto tyčinkou jsem zaznamenala zlepšení již druhý den používání. Podobně je to v období před menstruací, když tyčinku používám, neosype se mi tvář tak výrazně. Moc doporučuji.
Produkt se trochu hůře povytahuje z tuby, ale není to nic, s čím by si člověk neporadil.
Neznám. Opakovaně užívám totéž, ale od Kvietok. Ta je skvělá. Na moje často praskající a bolavé koutky zabírá okamžitě. Jak kosmeticky, tak léčebně.
Ale překvapilo mě že nejde vysouvat, tudíž hodně malá
Objednávám již po několikáté, pomáhá na pupínky.
Skvělý a rychlý účinek
Dceři funguje
Špatně se vysouvá z toho nového(papírového)obalu. Ten původní byl praktičtější.
S tyčinkou mám již zkušenosti. Koupila jsem podruhé. naprostá spokojenost. Pupínek do rána menší, méně bolestivý.
Ze začátku mi vadila ta vůně tea tree nebo mentolu, ale pak jsem si zvykla a díky úžasným účinkům nakonec i zamilovala
Je ekologický a funkční.
Příjemnou vůní a rychlím znatelným účinkem
Používáme občasně celá rodina
Očekávání splnil zcela.
Špatně se doluje zbyteček ze dna malinké krabičky- ale dá se jednoduše vyřešit...
Ekologické, funkční, voňavé, příjemné na kůži
Velmi dobrý produkt. Přírodní a funguje. Navíc pupínky i dobře zamaskuje.
Super na cesty a do kabelky.
Výborný výrobek.
eko balení do papíru, kvalitní ingredience, hojí a regeneruje
velmi dobrý výrobek, již jsem koupila 3. balení
Vnučce pomáhá.
Tohle je snad poprvé, co někam píši recenzi. Musím říct, že mě produkt velmi překvapil! Hezky pupínky vysuší a skvěle hojí! Jsem velmi spokojená.
Jediné, co bych vytkla, je malé balení.
Produkt doporučuji :)
měla jsem po roušce vyrážku a jen zinková tyčinka mi pomohla
Opravdu funguje, velmi rychle