skvělá vůně připomínající "kulaté žvejky před rokem 1989 z tuzexu" :-) vřele doporučuji, pokud máte chuť na sladkou hlavou vůni, trochu i jako cukrová vata,
deodorant dobře funguje
velká spokojenost, používám již 4. balení této vůně

deodorant dobře funguje
velká spokojenost, používám již 4. balení této vůně
Krásná vůně. Musím 1x přes den přetřít, jen ráno mi nestačí. Vydrží mi na měsíc.
Nádherná vůně!
je bez sody
- vůně pro mě osobně není nic moc
- papírový obal před koncem použití nabobtnal a deoš nejde zavřít (a to jsem o ten papír celkem pečovala a dbala na to)
- nejdůležitější na závěr... co se funkčnosti týče, tak je to dost chabé, většina deodorantů od jiných značek mi fungují až do večera, s tímto se "cítím" už během dne (samozřejmě záleží i na materiálu halenky, co mám ten den na sobě)
Krásně voní
Krásně vonní a je v ekologickém balení. Mám již druhý a vydrží poměrně dlouho.
super deodorant
Krásná vůně, dlouho vydrží
Rozhodně doporučuji
Vůně, roztíratelnost
Skvělá vůně i účinek
krásně voní
Nádherná vůně, kupuji opakovaně, můj osvědčený přírodní deodorant!
krásná vůně
fantastická vůně - připomíná to "kulaté žvejky z 80. let", jestli jsou tu pamětníci :-)
Koupila jsem již 3. balení, mám od nich i parfém a olejový roll-on a šlehané máslo,
Deodorant opravdu funguje, zamezuje množení bakterií a tedy i nepříjemný pach, vřele doporučuji.
za mně skvělá vůně, jako deodorant velmi dobře funguje
luxusní přirodní deodorant, nejlepší co znám
Přírodní produkt
Vůně připomíná žvýkačku Pedro
Zprvu krásná, neodolatelná vůně..
Vůně se hned po pár minutách rozleží a pak už není vůbec příjemná, spíš naopak... :(