Koupila jsem opakovane. Vim, ze je zcela bez konzervacnich latek a presto vydrzi. Je pro mne nejakym zpusobem velmi prijemny. Vune prijemna, ake obycejna, tim to nebude. Asi je potreba vyzkouset. Pro mne je, zda se “navykovy”.

Chtěla jsem vyzkoušet jiný přípravek než běžné antiperspiranty. Bez hliníku ale i bez sody, která mě dráždí pokožku. Překvapivě vydržel eliminovat pach potu celý den i v horku ale víc ne, což je vlastně v pořádku.
Mohu doporučit.
Tento přírodní deostick jsem objednala pro dceru, jako dárek. Vůně je jí příjemná, ale ještě ho nepoužila.
Dárek, zatím nepoužitý.
Rychle použitelný a nelepivý deodorant, nezabraňuje pocení.
Příjemná vůňě, mohu jen doporučit.
Vůně, účinnost, eko obsah i balení, kupuji ho již rok a půl a jiný antiperspirant už nepoužívám
Složení.
Moc mi nevoní.
Papírové balení se časem deformuje a používání není tak příjemné.
Poměrně malé množství v balení.
Čistě přírodní, nádherná svěží vůně .
Bohužel nevydrží celý den, je potřeba použít opakovaně.
Čistě přírodní, nádherná svěží vůně. Bohužel nevydrží celý den, je potřeba použít opakovaně. Asi je to daň za přírodní produkt.
hezká vůně
dlouho vydrží
ekologické balení
snadné používání
Krásně voní, nejvíce vnímám asi růži,nedráždí, je bez sody, funguje celý den.
Příjemná vůně.
Další z osvědčených přírodních deodorantů. Velmi příjemně voní, má "zdravé" složení a velmi hezké balení.
Krásné voní
malá gramáž
Ještě nevyzkoušeno
Příjemné vune
Jemná vůně, vydrží
Používám ráda, nakoupila jsem znovu
Krásná vůně. Jsem spokojená a tak jsem si hned objednala dalsi
Poprvé jsem ho dostala, takže další nákup byl sázka na jistotu. Krásně voní a především FUNGUJE!. Dále mne velice překvapil obsah. Na první dojem se zdá být malý, ale jedno balení při denním používání mi vydrželo dva měsíce. Vřele doporučuji všem, komu záleží, co na sebe plácá :-))
Uzasna vune,velmi se dobre roztira,v lete je potreba aplikovat vicekrat za den,ale to se na vyrobku pise :) ja to miluju!
krásně voní
Vydrží dlouho vonět
Jsem maximálně spokojená
Krásně voní a vejde se hezky do kabelky.