Pleťový krém Recenze Navia avokádový krém pro mastnou a problematickou pleť 60 ml

Recenze Navia avokádový krém pro mastnou a problematickou pleť 60 ml

100% přírodní regenerační pleťový krém s konopným olejem, avokádovým a mandlovým olejem pro mastnou a problematickou pleť. Jemně našlehaná textura krému se nádherně roztírá. Krém potlačí projevy akné, začervenání i vyrážky. Krém díky vybranému složení olejů je vhodný i na lupénku, atopický ekzém, mykózy a záněty.

artemis24882. května 2024

Nevysusuje pokožku, je příjemný, dává mi dohromady moz pokožku obličeje

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

osvědčený výrobce dobrá kvalita pěkně voní je vidět, že je opravdu šlehaný :-)

vyšší cena, ale pro mě ještě akceptovatelná

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Používám jako noční krém, pleť (kterou mám momentálně dost problematickou a aknózní) je po něm ráno krásně hydratovaná a jakoby zklidněná a zacelená. Skvělý.

Malé mínus jen za (pro mě osobně) ne moc příjemnou vůni

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Skvěle hydratuje, vstřebává se, vhodný také na nastanou pleť

Registrovaný uživatel17. října 2022

Během několika dní používání viditelně hladší pleť- používám na problematickou pleť v dospělém věku. Pokožka je krásně vyživená, póry zredukované.

Nelze do oblasti očí pod řasenku, kvůli mastenjsi textuře, byť ta se rychle vstřebává a nelegálně, řasenka se obtiskne.

Jsem velmi pozitivně překvapená účinkem krému.

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Pro syna na akné. Používá jej celkem pravidelně a má po něm lepší obličej

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Dobře hydratuje pleť

Je dost mastný,ale aplikuju na noc,takže mi to nevadí.

Registrovaný uživatel12. května 2022

Hodně mastný, ale poslouží

Registrovaný uživatel23. března 2022

Mě ten to krém způsobil alergii červené pupínky na obličeji. Samozřejmě to nemusí znamenat, že je ten to produkt špatný. Každá pleť může reagovat jinak.

Registrovaný uživatel25. února 2022

Moc příjemný tužší krém, vůně mi zezačátku připadala trochu zvláštní, ale zvykla jsem si na ni a teď už se na použití a vůni každý den vyloženě těším.

Víčko mi poměrně brzo prasklo, ale zřejmě mojí nešikovností

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Myslela jsem si, ze bude příliš hutny, ale je nadýchaný a jemný, dobře a rovnoměrně se rozetře po celém obličeji. Stačí mi opravdu měl množství Uvidím po delší době, jak se s nim pleť popasuje, ale zatím nemá chybu

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Příjemný

Registrovaný uživatel10. září 2021

Příjemné složení

Velice masti Neměla sem pocit vyzivene pokožky

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Vydrží dlouho, je ho potřeba malinko. Našlehaná konzistence je příjemná. Snad první krém pro mastnou pleť, který mi doopravdy vyhovuje - jak na noc, tak na den (hlavně přes zimu).

V létě se může v teplejší místnosti rozpustit do oleje, nebo může "povolit". To jde však jednoduše vyřešit uchováváním v lednici. V horku to může být i příjemné.

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

- příjemné, decentní aroma :) - dobře se roztírá - po použití pocit hydratace - dobře se roztírá - vydrží dlouho

- plastové víčko

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Příjemné na pleť, stačí toho malinko na celý obličej.

Dalo by se říct, že vůně. Ale to je velmi osobní a není nijak výrazná.

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Moc mi nevoní, hodně mi vysušuje pleť.

Mé pleti moc nesedí.

Registrovaný uživatel23. března 2021

Pleť je dobře vyživená, není vysušující a zároveň hojí případné pupínky. Za mě maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel23. března 2021

Skvěle se roztírá Vyhladí a sjednotí pleť Neucpává póry (Žádný jiný krém mi nesedí, jedině tento, moje pleť je velice náročná a specifická a tohle je první krém, který mi doopravdy sedí skvěle)

Mastnější

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

Produkt se mi zalíbil, protože je přírodní. Má opravdu dobrou konzistenci a příjemně voní po avokádu.

Ale bohužel se mi po týdnu udělala krupička na obličeji. Nevím jistě zda to bylo opravdu z tohoto produktu, ale nic nového kromě krému jsem nepoužívala.