Aminokyselina Recenze Natures Aid L-Lysine 1000 mg 60 tbl.

Recenze Natures Aid L-Lysine 1000 mg 60 tbl.

L-Lysine obsahuje esenciální aminokyselinu lysin, která je nutná k syntéze některých životně důležitých bílkovin. Příjem lysinu je vhodný při výskytu oparů. V mladém věku je lysin nezbytný k růstu a údržbě tělních tkání, hlavně kostí, svalů, zubů a pro tvorbu nepostradatelného kolagenu. U dospělých se účastní zabudování vápníku, jeho upevnění a účinnosti ve svalech, kostech a zubech.

larka10. února 2025

začala jsem užívat na doporučení, kvůli oparům, a skutečně se mi teď žádný opar neudělal

pro mně trochu cena

vyplatí se koupit a užívat

magdalennaa3. července 2024

Mám doporučeno od kolegyně, která sama trpí na opary, zatím používám od Dubna kdy jsem měla dva opary naráz a před tím opravdu často, několikrát do roka. Od Dubna a je Červenec vůbec nic a to jsem po dovolené, cestě letadlem, pití rumu z flašky která kolovala a nic. Jsem nadšená :)

Doporučuji, na opary zatím funguje.

paulik.jaroslav22. ledna 2024

Používám dlouhodobě, zejména pro zvýšení imunity s ohledem na covid. V případě zájmu Vám mohu poslat materiály, které se toho týkají Dvakrát denně, od výskytu covidu

Po jeho využívání předpokládám další objednávku

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

Na opary nejlepší

Registrovaný uživatel17. září 2023

Beru už 2roky a v klidu mohu jezdit k moři bez oparů

Registrovaný uživatel2. května 2023

Vynikající produkt, dobře funguje.

Moho jen doporučit.

Registrovaný uživatel28. března 2023

velké balení, funguje na opary

Registrovaný uživatel21. března 2022

Vysoce účinná aminokyselina na herpes /nejlépe okamžitě sníst 1000-2000 mg při prvních pocitech na rtu nebo jinde/ nejlépe nalačno/, pak ještě jíst nějakou dobu po 1000 mg opět nalačno nebo také preventivně. Má i mnoho dalších dobrých účinků na organismus.

pro někoho velké tbl, možnost přepůlit

Nedám na L-Lysin dopustit, užívám s přestávkami cca 25 let

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

balení na 2 měsíce trpím na opary a byl mi doporučen zatím první balení a užívám každý den, od té doby zatím bez oparu

nemají běžně v lékarně, musí se objednat, takže se připočítává poštovný docela velké tablety na polykání

během užívání zatím bez oparu, tak se uvidí do budoucna, další balení zkusím užívat obden