Škrob, 400 gTapiokový škrob od Natural Jihlava je skvělou alternativou k zahuštění omáček a polévek bez použití lepku. Tapioka má jemnější konzistenci než amarantový nebo kukuřičný škrob.
Doporučené nabídky
GoFresh - Zdravé a čerstvé BIO potravinyHodnoceníPřidat hodnocení
Tapiokový škrob od Natural Jihlava je skvělou alternativou k zahuštění omáček a polévek bez použití lepku. Tapioka má jemnější konzistenci než amarantový nebo kukuřičný škrob. Využijete jej i pro výrobu bezlepkového pečiva, třeba z brazilské a západoafrické kuchyně, kde jej hojně využívají.
Tapiokový škrob se získává z kořene rostliny manioku, který je také známý pod jmény cassava, yuca nebo tapioka. Pěstuje se již po dlouhá tisíciletí a to hlavně v tropických oblastech. Svou oblíbenost si exotická surovina získala mimo jiné pro své atraktivní látkové složení. Nenajdete v ní cholesterol ani "nezdravé" tuky.