Používám několik let denně a spokojenost velká
Zůstanu věrná dodavateli a výrobku. Ano

Sérum Natural Collagen Inventia Anti-Age je podle recenzí velmi účinné v péči o pleť, zvláště u zralé pleti. Zákazníci oceňují jeho schopnost sjednotit tón pleti, vyhladit a zpevnit ji, a to bez jakýchkoliv negativních zkušeností. Produkt se osvědčil i při dlouhodobém používání.
Používám několik let denně a spokojenost velká
Zůstanu věrná dodavateli a výrobku. Ano
Moje pleť je nyní , jako bych použila tu " ŽIVOU VODU Z POHÁDEK ", rozjasnila se nevypadá už tak nudně a unaveně..Říkala js si, v mých letech (79) ????Mám ještě riskovat a kupovat ne zrovna levné produktyy,.?Ale hned při prvním použití jsem zjistila, že si tento LUXUS" zasloužím a ŽIVÝ KOLAGEN A DRAČÍ KREV se staly pro mou pleť nepostradatelnými pomocníky. Velký dík stvořitelům !!
Žádné zápory jsem neshledala..
Produkty s živým kolagenem se staly návykovými, jsem za ně ráda, děěkuji.
Dobrý výrobek.
Objednala jsem to poprvé, takže vám nemohu na to odpovědět.
Příjemné
velmi účiné sérum
objednávám opakovaně i pro sestru a jsme obě nadšené
Krásná pleť po aplikaci.
Používám tento kolagen cca 2 roky, mám nádhernou pleť.
Úžasný přípravek k péči o pleť i ve zralém věku (65 let)
Praktický způsob dávkování. Pocitově příjemný. Jsem spokojená.
Koupím zase
Vynikající produkt, zpevňuje, vyhlazuje.
S užíváním jsem začala - tak uvidím...
Vynikající výživa pleti
Posledne roky ma trápili pigmentove škvrny a nejednotny odtien pleti na tvary. Vyskušala som toto sérum s dračou krvou a pleť sa krásne zjednocuje a pigmentove škvrny čochvíľa nebude vidieť. Naozaj som spokojná.
Velmi dobrý efekt a příjemný pocit