Sprchový gel Recenze Natura Siberica rakytníkový sprchový gel Intenzivní výživa a hydratace 400 ml

Sprchový gel Natura Siberica s rakytníkovým olejem intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku a dodává jí energii. Výtažky obsažené ve sprchovém gelu jsou pro pokožku velmi prospěšné. Sprchování s přírodním rakytníkovým sprchovým gelem je nejen příjemné, ale také účinné. .

kostlucie27. října 2024

Příjemný voňavý sprchový gel tvoří hustou pěnu a šetrně myje pokožku.

daniela.pospisilova16. října 2024

Skvělá organická péče. Používám rakytníkovou řadu na vlasy mnoho let a jsem velmi spokojená. Zkusila jsem stejnou řadu i na tělo a nelituji. Se Sibericou neuděláte chybu.

Registrovaný uživatel13. října 2022

Příjemná vůně, tolerantní k pokožce. dobrá cena

Registrovaný uživatel9. září 2022

Příjemná vůně, gelu stačí málo,kůže je heboučká a voňavá. Doporučuji i peeling, super dvojka pro krásnou a zdravou pokožku.

Krásně zvláční a příjemně provoní pokožku. Na noc ideál :))

Registrovaný uživatel13. června 2022

Nejvoňavější sprchový gel, určitě se zařadí mezi stálice. Velké balení, pumpička, není co vytknout!

Registrovaný uživatel10. června 2021

Přírodní, kvalitní, za dobrou cenu.