Recenze Natura Jedlá soda 5 kg

Jedlá soda představuje všestranný prostředek, který nachází uplatnění v mnoha oblastech každodenního života. S objemem 5 kilogramů nabízí dostatečné množství pro časté použití. Její univerzálnost se projevuje v úklidu domácnosti, hygieně, praní prádla i při pečení, kde pomáhá odstraňovat odolné skvrny a neutralizovat nepříjemné pachy. Díky potravinářské kvalitě je bezpečná pro použití v…

jitkanoz26. června 2026

Odstraní fleky na prádle,uklid koupelny,wc,kuchyně

jarka15. června 2026

koupím jej zase

ruzena.matousova15. června 2026

V kombinaci s octem fajnový odvápňovač pračky

Neobjeveny

dasal8. června 2026

Po otevření nádoby mě překvapila silná vůně, přirovnala bych ji k vůni pracího prášku. Rovněž struktura sody byla hrubší, než jsem zvyklá u produktů jiných značek. Nelíbilo se mi také, že soda je hodně zhrudkovatělá, v balení jsou tvrdé hroudy, které je potřeba silou rozmačkat v ruce, aby se vůbec rozpustily. Sodu budu používat pro čištění, pro potravinářské účely se ji použít neodvážím, byť je toto použití na obalu deklarováno.

eva20. května 2026

teprve objevuji, jaké je využití. Zatím spokojenest.