Recenze NASA Earth 10-15K

Elektrokoloběžka NASA Earth 10-15K je určena pro dospělé uživatele, kteří hledají spolehlivý a pohodlný dopravní prostředek pro městské prostředí. Jednou z hlavních předností této elektrokoloběžky je skládací konstrukce, díky které si ji můžete bez problémů vzít s sebou do veřejné dopravy nebo ji uložit doma či v kanceláři, aniž by zabírala příliš mnoho místa. Pro pohodlnou jízdu je…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 15 recenzí pomocí Seznam AI

Elektrokoloběžka NASA Earth 10-15K je podle recenzí velmi spolehlivá a výkonná, vhodná pro každodenní používání ve městě i na delší trasy. Její silný motor, velká kola a kvalitní konstrukce zajišťují pohodlnou a stabilní jízdu. Zákazníci oceňují i její design a praktické funkce, které usnadňují používání.

• Silný a výkonný motor zajišťující plynulou jízdu
  • Velká kola zajišťující stabilitu a pohodlnou jízdu i na nerovném povrchu
  • Dlouhý dojezd na jedno nabití
  • Robustní a kvalitní konstrukce
  • Pohodlný nášlap a odpružení
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel2. dubna 2025

Super odpružení a kola zajišťují plynulou jízdu i na nerovných cestách. Výkon 500W je dostačující, a navíc dojezd až 45 km je super. Koloběžka je stabilní, pohodlná a skvěle vypadá. Zaujal mě i design s retro nádechem NASA a její robustnost.

lukasvetvicka26. února 2025

Dobrý design. Super komfort. Dobrý dojezd i rychlost, pro městské ježdění paráda. Kvalitní brzy. Konstrukce je dobrá, kvalitní hliníkový rám. Celkově dobrá koloběžka pro každodenní ježdění ve městě.

sykora89818. února 2025

S touhle koloběžkou jsem už najezdil pár kilometru a pohodlí, co to dává, je fakt něco. Má to velký kola. Jede to jako vítr, žádnej problém s kopcema nebo dlouhýma trasama. Dá se na ní jezdit i v noci, díky těm silným světlům a dobrým brzdám.

Linda22. ledna 2025

Konstrukce pevná, jízda tichá, a přitom má dost síly na delší cesty. Líbí se mi i chytré funkce, které usnadňují každodenní používání.

jarda.hytych10. ledna 2025

10“ kola, silný motor, dobrý dojezd, rychlý skládání, lehká konstrukce, pohodlný nášlap.

sonasilerova9. ledna 2025

Tahle koloběžka má fakt velká kola, takže i když narazím na nějaký ten bordel na silnici, tak se to nezastrčí a jedu dál v pohodě. Motor to rozjede, jak má, žádný slabý dětský výkon, klidně si to vychutnávám i na rovinkách, a kopce to taky zvládne bez breku.

jonaspenk8. ledna 2025

Motor má dost výkonu na to, aby to rozjelo pěkně rychle. Baterka vydrží asi 20-30 km na jedno nabití, což je taky v pohodě. Skládání je super jednoduchý. Je dost stabilní, i když jsem na ní začínal, takže fakt doporučuju pro každodenní ježdění.

martindvorak7508. ledna 2025

Digitální displej ukazuje rychlost, zbývající baterii a režimy, což je super pro lepší přehled. Dojezd až 30 km na jedno nabití je opravdu fajn pro městské dojíždění. Skvělá koloběžka pro každodenní používání ve městě, která poskytuje skvělé pohodlí a výkon.

Registrovaný uživatel2. ledna 2025

Koloběžku NASA EARTH 10 15 jsem si pořídil především kvůli jejímu pohodlí a stabilitě, a musím říct, že mě nezklamala. Jízda na ní je fakt příjemná, hlavně díky širším pneumatikám, které zvládnou i trochu horší asfalt nebo dlažbu. Baterie mi vydrží klidně na 20–25 km, což na každodenní ježdění v pohodě stačí. Motor má solidní výkon, takže se s ní dobře vyrovnávám i s menšími kopci.

patriksely2. ledna 2025

Jízda je pohodová. Vypadá skvěle. Rychlost? V pohodě. Výdrž baterky. Skvělá stabilita. Snadná manipulace. Cena odpovídá kvalitě.

Aneta19. prosince 2024

Tahle koloběžka je vážně zajímavá, zatím mě mile překvapila. Designově je fakt futuristická, což se hodí k tomu názvu působí, jako by přišla z vesmírného programu. Má slušný výkon i výdrž, motor je dost silný na to, aby zvládal městské ježdění i delší vzdálenosti. Na jedno nabití dám v pohodě kolem 40 km, což mi naprosto vyhovuje.

leonieissa12. prosince 2024

Když jsem na téhle koloběžce poprvé jela, říkala jsem si: ‘Tohle je ono!’ Je to taková pořádná koloběžka, která tě nezklame ani na delší trasy. Má super zrychlení, takže se na tom dostanu rychle tam, kam potřebuju, a ještě si užiju trochu tu rychlost. A co mě fakt dostalo, je její stabilita, nemusím se bát, že mi někde ujede.

Marta28. listopadu 2024

Kamaradka mi tuhle koloběžku doporučila a dala jsem na ní. Jezdí se mi na ní parádně, je pohodlná a jsem velmi spokojená :)

Registrovaný uživatel21. listopadu 2024

Vyhovuje mi pohodlnost při jízdě a robustnost koloběžky. Elektrický pohon je výkonný a jízda je plynulá, takže když jedu někam dál, je to bez problému.

Registrovaný uživatel31. října 2024

Na koloběžce se mi dobře jezdí jak na ve městě, tak na mírných svazích. Má za mě dobrý výkon motoru pro mě dostačující. A dobře se mi převáží, je skladná.