Žárovka Recenze Narva 265001000

Recenze Narva 265001000

Maximální příkon zdroje, byl výrobcem deklarován na hodnotu 0.8 W. Světelný LED zdroj NARVA NA 265001000 je použitelný do standardních i designových svítidel. Díky standardní patici E14 můžete tento zdroj použít ve většině domácích i venkovních svítidlech.

Registrovaný uživatel11. března 2021

malá spotřeba - reálná spotřeba 0,8W - měřeno Wattmetrem malá svítivost (ano, je to klad :-) někdo prostě shání CO NEJVĚTŠÍ svítivost, já sháněl co nejmenší) titěrné, až směšné rozměry :-)

pokud se to dá brát jako nevýhoda, tak jedině to, že i při vypnutém vypínači mírně svítí - v noci je to viditelné, ale za mě to nevýhoda není spíš anomálie, která zrovna nám je ku prospěchu.

Jsem opravdu rád, že jsem v ČR sehnal tento typ žárovky na 230V (je ještě varianta na 24V). Sháněl jsem nejdříve něco k dceři do pokojíčku (5let) do měsíčkové lampičky ze Švédského řetězce - 2,2W co jsme k tomu koupili svítilo tolik, že při tom nemohla spát. S touto žárovkou to už bylo lepší, nicméně nakonec jsme do té lampičky se žlutooranžovým stínítkem dali chytrou žárovku zapnuli červenou nebo žlutou barvu a stáhli ji na cca 10% - pak je to super. Tyto žárovky jsme ale nakonec použili do světla na schodech, které máme zapnuté také celou noc.

dulkrtek11. července 2020

ok do šicího stroje jako jediná náhrada

Registrovaný uživatel4. května 2020

má hledaný rozměr závitu

svit nic moc

+ a - = ok

Registrovaný uživatel6. února 2020

Malá neznatelná spotřeba, jako přísvit do tmy postačující.

Malá neznatelná spotřeba.