Průmyslový vysavač Recenze Narex VYS 25-21 65403609

Recenze Narex VYS 25-21 65403609

Ať už potřebujete vysavač do prostorné kanceláře, menší výrobní haly, nebo pro klasické použití v domácnosti, neuděláte nikdy chybu, pokud zvolíte jeden z mnoha skvěle vybavených průmyslových vysavačů od Narex. Nyní tento zkušený výrobce přichází na trh s vylepšeným modelem 25-21 z řady VYS. Tato varianta je ve všech ohledech lepší, výkonnější, vybavenější a objemnější, takže se neztratí ani v…

Registrovaný uživatel18. března 2025

Šikovný vysavač

vlckova.visio23. ledna 2025

dobrý výkon, jednoduchost

Registrovaný uživatel3. ledna 2025

Skvělý vysavač, manželovi se moc líbil, testování na stavbě vysavač teprve čeká.. :)

Trimeresus28. prosince 2024

Sací výkon, hodí se do garáže, tak i pro práci s čímkoli Cena poměr výkon a zpracování super!!

truhlari9. června 2024

velký výkon, zásuvka pro nářadí, dostatečná velikost, možnost vyfoukání nepřístupných míst proudem vzduchu, mokré vysávání, kvalita a spolehlivost výrobku - mám už třetí Narex

žádné nedostatky nejsou

jsem maximálně spokojen

Registrovaný uživatel3. prosince 2023

Vysavač splňuje vše, co jsme od něj očekávali, vysává dobře Vypadá dobře, příslušenství účelně připevněné na vysavači

Registrovaný uživatel25. listopadu 2023

super sací výkon

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

Jsem velmi spokojen - Kompaktní, vynikající poměr výkon/cena/hmotnost. Zda to vydrží ukáže až čas.

Návod je pro začátečníka naprosto "nefunkční" a nedostačující, ale jedinci s určitými technickými vlohy si s tím dokáží poradit i bez návodu

Registrovaný uživatel29. dubna 2023

Vysavač hodnotím po tří letém používání, velmi kladně. Používám jej k el. nářadí a uklidu dílny.

Před tím jsem používal pro potřebu dílny, klasické domácí vysavače. Žádný nevydržel dlouho! Přitom jsem odtah vedl přes sběrnou nádobu.

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

Velmi výkonný a odolný.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Kvalita, spolehlivá značka

Nutnost častého čištění filtru, nemá oklep pouze ofuk.

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Perfektní!! Velká spokojenost...

Registrovaný uživatel19. července 2021

Dlouhý přívodní kabel Dlouhá hadice Příslušenství Omyvatelný filtr Relativně levné sáčky

V bezsáčkové režimu odpovídá kvalitou nonamu za 1500 Špatně vyřešený cyklon - hrozně rychle se ucpe filtr Naprosto nefunkční oklep filtru - kdyby tam nebyl, vyšlo by to nastejno Kolečka se zadrhnou i o šňůru vysavače Když chci potáhnout vysavač za šňůru, neposune se, ale převrátí Nádoba s vysátým bincem není pořádně za co chytit Cena - za ty peníze naprostá tragédie

Měl jsem Narex za záruku kvality, ale tento produkt se jednoduše nepovedl - hovořím o bezsáčkovém režimu. Po chvíli vysávání - obzvláště lehčího nepořádku - se ucpe filtr a sací výkon razantně klesne, v nádobě na odpad přitom ještě není využita ani třetina kapacity. Účinnost oklepu filtru je naprostá nula, skoro bych řekl, že to má sloužit jen jako placebo. Kolečka nepřejedou takřka žádnou překážku. Pokud chcete využívat bezsáčkový režim, tento produkt naprosto nedoporučuji.

Registrovaný uživatel28. června 2021

Luxuje :-) Zvýšený sací výkon se hodí.

Nemá úchyty na hadici, trubky nejsou teleskopické, hůř se skladuje.

Na seriózní hodnocení jej používám příliš krátce.

Registrovaný uživatel26. června 2021

Sací výkon, dlouhá hadice, zásuvka pro připojení el. přístroje, českývýrobek.

Dělá to co jsem očekával.

Registrovaný uživatel22. června 2021

Sací výkon bez připomínek, je nutné měnit správně sáčky, aby se rapidně nesnižoval.

Mohl být lepší oklep filtru.

Registrovaný uživatel13. října 2020

jsem velmi spokojen

spokojenost max

Registrovaný uživatel26. dubna 2020

Perfektní na velký úklid.