Recenze Narex EPK 16 D

Elektrická stolní pila EPK 16D značky Narex o příkonu 1100 W. Silný motor umožňuje udržet požadované otáčky i při velkém zatížení stroje. Pila má možnost přímého připojení pily k vysavači (např. při práci v interiéru).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

Narex EPK 16 D je okružní pila s kvalitním zpracováním a silným výkonem, která při běžném používání vykazuje dlouhou výdrž. Někteří uživatelé však zmiňují problémy s odolností při intenzivním zatížení. Pro běžné stavební a truhlářské práce se jeví jako spolehlivá, ale při náročnějších úkonech je třeba zvážit její limity.

• Dobré dílenské zpracování
  • Plynulý chod motoru
  • Silný výkon
  • Kvalita výrobku
  • Dlouhá výdrž při správném používání
  • Nevydrží dlouhodobé zatížení
  • Omletý pastorek u rotoru při intenzivním používání
  • Chybí náhradní uhlíky v balení
  • Jen jeden kotouč v sadě

jimalik4. března 2025

NAREX je moje srdcová záležitost a u kotoučové pily nikdy nezklamala jinou bych nekou.

heavenandhell725. října 2024

Koupil jsem stejnou pilu jakou používám už několik let a jsem s ní velice spokojen

Registrovaný uživatel17. července 2024

Mám rád ten starý poctivý NAREX. Proto jsem jej zakoupil.

Nová výroba a produkty mě netěší. Škoda, že se přesunula výroba a i vzhledově se jedná o levné elektronářadí.

Registrovaný uživatel8. října 2023

Krásně padne do ruky a hlavně perfektní plynulý chod.

Registrovaný uživatel14. září 2021

Minulý stejný mafl od Narexu,vydržel skoro 20let. Dobře se ovládá a má super výdrž. využívám ve stavebnictví-na střechy, i při truhlařině.

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

jen jeden kotouč v sadě

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

narex

nevím , ještě se ke mě výrobek nedostal

Registrovaný uživatel8. května 2021

kvalita vyrobku

Registrovaný uživatel1. listopadu 2020

Celkem tichý chod motor má sílu

Není dodáno náhradní uhlíky

Jenyk Sebesta30. října 2020

Snad jen dobré dílenské zpracování,Na pohled líbivé nářadí za přemrštěnou cenu.Jinak žádné klady nevidím.

Nevydrží dlouhodobější zatížení,Chtěl jsem s ní ořezat/osámovat/ kraje na10 kusech padesátek fošen a po 5 kusech se pila zastavila .Pilu jsem rozebral a zjistil jsem, že je uplně omletý pastorek u rotoru.Předtím jsem pilu používal minimálně ,tak-že nebyla nikterak opotřebená.Jsem celkem zklamán ,z výrobků firmy Narex . Je to již druhý stroj této firmy který i přes nikterak přílišné použí- -vání se porouchál a cena opravy by se nevyplatila/úhlová bruska 115mm/.Dřívější produkty firmy Narex podle mě byly mnohem kvalitnější.

Registrovaný uživatel29. září 2020

dobrá cena