Kabel v zimě tvrdý

Kabel v zimě tvrdý
Z podobných strojů je nejlehčí. Dá se s ní pracovat jednou rukou. Zatím jen vyzkoušeno, takže kvalitu a spolehlivost hodnotit nemohu.
Lehká, silná, s malou rukojetí. Dostala opravdu zabrat - řezal jsem s ní, že rukojeť byla horká tak, že se nedala udržet. Po vychladnutí znovu.
narex je narex.konecne vydim ceskou kvalitni vec s lidskou cenou pro lidi.doufam,ze pablbove na hrade tuto firmu nebudou chtit znicit jako nektere dalsi firmy, zivnostniky ci obyc lidi co neco umi...(jak jiz to delaj uspesne pres 30let nejen pomoci legal lichvy a hyenismu)
Zjištění, že od Narexu nikdy nic nekoupím!!!!!
Velmi špatné zapínání i vypínání, vyskakoval aretační kolík, z toho důvodu hrozně nebezpečný pocit při vypínání chodu, kdy hlavní vypínač byl problém vypnout, hrůza. Při reklamaci mi bylo sděleni, že je to moje chyba, protože jsem nepostupoval v souladu s návodem, tak jen nevím co potom s takovou bruskou. Narex mně velmi zklamal. Bruska je v popelnici.
je lehká a super
Nešikovný vypínač
Narex je narex, protě kvalita
Vlastnil jsem pred tim tu samou = spokojen
Výrobek splnil mé očekávání
Někdy mám trochu problém se zapnutím.
S výrobkem jsem spokojený.