Stavební rádio Recenze Narex BT-02

Recenze Narex BT-02

Pracovní rádio Narex BT-02 disponuje automatickým vyhledáváním a ukládáním rozhlasových stanic do paměti. Je kompatibilní s každým zařízením vybaveným technologií Bluetooth 4.2. Má USB port pro poslech MP3 souborů a nabíjení většiny smartphonů. Pokročilá třída ochrany IP65 zaručuje odolnost vůči vodě, prachu a pádu.

Registrovaný uživatel23. srpna 2023

Obstojný zvuk i pro blízký poslech (hutné a věrné basy snad nikdo u tak malého zařízení nečeká, ale výšky nejsou upískané, středy hraje hezky) Vestavěná baterie (4ks 18650 článků s celkovou kapacitou 7200 mAh), která se nechá snadno vyměnit, pakliže by někomu nestačila výdrž (například články Samsung 35E) Pogumované bočnice Při přehrávání přes Bluetooth lze skladby přeskakovat a pozastavit, ne všechna zařízení to mají

Anténa FM - úplně by stačila teleskopická namísto té, co je na rádiu osazena (anténní konektor standartní, takže kdo chce hlavně poslouchat FM rádio, jistě si anténu náhradní lepší) USB port je na 5V/2A (pomalejší nabíjení mobilu, při zapojení do sítě mohlo bývalo být v zařízení QuickCharge nabíjení alespoň 9V/1,76A, protože vestavěný akumulátor má max 8,4 V)

Za tu cenu nemám zásadní výhrady pro moje použití (Bluetooth a USB paměť). Škoda jen absence QuickCharge nabíjení alespoň v režimu napájení ze sítě. Pro někoho slabší FM anténa.

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

vybrali jsme ho proto ,že se nám líbil používáme jej každý den

Registrovaný uživatel30. března 2023

Výdrž baterie

Slabší anténa

Celkově dobré

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Dobrý zvuk přes bluetooth Dostačující výkon

Slabá anténa pro radio

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

Děkuji, všem proběhlo v pořádku, děkuji a doporučuji.

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Dlouhá výdrž

Nabíjecí kabel se nedá odpojit

Jsem velice spokojen

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Pecka rádio. Vydrží dlouho na nabití.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

odolné

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Vyzkoušeno a zdá se dobrý.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Výkon, cena.

Registrovaný uživatel9. června 2021

Myslím..,že mi bude stačit,.. za ty peníze.Nemusel jsem k tomuto rádiu kupovat nabíječku, ani akumulátor či baterky.Zvuk dobrý. Nevyužiji ani všechny ty funkce které to má,má toho hafo...Narex je fajn značka.Je to Čína,ale co dneska neni z PRCu.?

Jo, je to slabší na anténu!!V místě s horším pokrytím k anténě přivazuji drát a na drát přivazuji co je po ruce ,(vodováhu,koště :) ),no všechno co mi udělá bytelnější příjem.Asi si dokoupím nějakou rádio anténu za dvě stovky a pak to bude OK.

Shrnutí.??Uvidíme až se podivíme nebo spíš uslyšíme.

Registrovaný uživatel28. května 2021

Batéria dosť dlho vydrží , používam ho každý deň hlasitosť stačí .

dosť slabý signál má anténa

celkom dobre rádio

ÁGéčko28. března 2021

Velice kvalitní reproduktory (hraje opravdu čistě a kvalitně) Intuitivní ovládání Včetně integrované baterie kterou ale lze jednoduše vyměnit Opravdu precizní výdrž baterie Za tuto cenu bezkonkurenční pracovní rádio se vším co od rádia očekávám Prostě Narex a i přes to že není vyrobené v ČR ale v Číně, myslím si že si zde Narex pohlídal kvalitu

Jako menší nedostatek je anténa, kterou bych určitě uvítal výkonnější, nicméně při porovnání s konkurenční Makitou je výkon antény naprosto totožný takže to tak asi prostě je. Druhý zanedbatelný nedostatek je že by mohlo hrát rádio hlasitěji i když se mi teda ještě nestalo že bych rádio špatně slyšel i na poměrně velké vzdálenosti

Celkově toto pracovní rádio stoprocentně doporučuji protože za tuto cenu je bezkonkurenční a bez zbytečných nesmyslů a hlavně včetně baterie. Pokud hledáte pracovní rádio které má malé rozměry, hraje dost dobře a to včetně basování, má navíc bluetooth, aux a usb pak je to rozhodně rádio pro Vás!

Registrovaný uživatel14. března 2021

vydrž baterie

na antenu nechytnete vubec nic musim navlect metrovou mědenou trubku nebo namotat metrový měděný drat. reproduktory slabé mám na maximum a pět metru od radia nic neslyším

vyhodil jsem penize za šunt narex made in china už neeee

Registrovaný uživatel24. února 2021

USB hraje super

Rádio hraje míň nahlas

Jsem spokojen ještě jsem nezkoušel bluetooth

Registrovaný uživatel17. února 2021

Dizain, výdrž baterie, dobrý zvuk

Velmi špatný příjem radia

Nevím jestli bych doporucil

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

lehké kompaktní rádio, skvělý zvuk, dlouhá výdrž na akumulátor, možnost bezdrátového spojení s telefonem, flash disk

zatím jsem žádný zápor neobjevil

určitě doporučuji, za danou cenu perfektní, ceny rádií Makita, Bosh úplně jinde