Recenze Narex ASV 202-2

Kompaktní Plug-IN design (s baterií v držadle) pro nejlepší pracovní dosah. Odolný motor (47 Nm) a dvourychlostní celokovová převodovka pro nejnáročnější použití. Nejnovější sestava A+++ článků Narex Li-Ion 4 V přináší až o 30 % více výkonu a zabírá o 50 % menší prostor.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Narex ASV 202-2 je výkonná a kvalitně zpracovaná vrtačka vhodná pro běžné kutilské potřeby. Uživatelé oceňují její ergonomii a kompatibilitu s existujícími akumulátory, i když někteří zmiňují silnější rukojeť jako možný nedostatek. Výrobek je považován za spolehlivý a od ověřeného českého výrobce.

• Kvalitní zpracování
  • Dobrá ergonomie pro většinu uživatelů
  • Výkonná pro běžné kutilské potřeby
  • Ověřený český výrobce
  • Kompatibilita s existujícími akumulátory
  • Vyšší cena
  • Silnější rukojeť nemusí vyhovovat každému
  • Kufr u některých variant není tak kvalitní jako u konkurence

Víťa8. ledna 2026

NATEX je česká klasika.

Užitečný přírustek do domácí dílny.

otomaro4. července 2025

Pro výrobek bez aku jsem se rozhodl proto, protože se mi poškodil úplně stejný se dvěma aku v kufříkovém balení. Tedy zůstaly mi 2 ks aku, které používám k nově zakoupenému AKU šroubováku. Je zde podstatná cenová výhoda a navíc jsem s výrobky NAREX dlouhodobě velmi spokojen. Výkon vrtačky pro mé kutilské potřeby vyhovuje, stejně tak i kapacita baterie. Ergonomie rovněž docela pohodlná, chápu, že záleží na velikosti ruky pro úchop.

Varianta bez aku
Registrovaný uživatel9. prosince 2024

Český produkt, ověřený výrobce, záruka kvality

Varianta 2x 2,0 Ah + nabíječka + kufr
Registrovaný uživatel21. května 2023

dobra cena

Registrovaný uživatel16. března 2023

bezva pomocník

Registrovaný uživatel27. října 2021

malá lehká vytrvalá

snad kromě vyšší ceny jsem žádné nenašel

dopo

Registrovaný uživatel27. února 2021

lehká, snadno ovladatelná a výkonná vrtačka

R Konečný12. ledna 2021

Dobré zpracování, kvalitní upínací hlava do průměru vrtáku 13mm. Např. ve srovnání s Makitou je trochu těžší a má silnější rukojeť, což nemusí každému vyhovovat. Makita má taky lepší kufr. Ale jinak je vrtačka skvělá a už se těším na práci s ní :-)