Dámský parfém Recenze Narciso Rodriguez Pure Musc For Her EDP

Recenze Narciso Rodriguez Pure Musc For Her EDP

Dámská parfémovaná voda Narciso Rodriguez Pure Musc For Her je velice čistá, hluboká a zároveň provokativní vůně, která zcela uchvátí vaše smysly. Můžete ji nosit samostatně nebo vrstvit s dalšími vůněmi ze série For Her. Hlava - jasmín, pomerančový květ Srdce - pižmo Základ - ambra, kašmír, pačuli .

zuzana5. listopadu 2025

Tuhle vůni si kupuji již asi 5 let. Mám i jiné vůně, střídám to, ale tohle je taková klasika. Je to spíš taková čistá vůně. Používám jí třeba, když jdu sportovat nebo na výlet.

Výdrž vůně není dlouhá.

Určitě za to stojí :)

Petra.pumprova30. října 2025

Ostatní to na mne cítí. Já ne, ale prý je to takhle v pořádku - s vůní jsme sedly:)

scherina9. září 2025

Naprosto dokonalý parfém

Dlouho vydrží a nádherně voní

Registrovaný uživatel15. srpna 2025

- čistá, elegantní, ženská vůně - lze vrstvit s ostatními vůněmi Narciso Rodriguez

- trošku flakon. Přestože je krásné, o obsahu 150 ml je prostě obrovský a těžký do kabelky. Je neprůhledný, takže nevím, kolik mi zbývá

Pure Musc mám už podruhé, což o něčem vypovídá. Patří mezi ty vůně, ke kterým se člověk vrací, protože fungují. Čistá, elegantní, ženská… ale zároveň zvláštním způsobem nenápadná. Mám i další vůně Narciso Rodriguez a s Pure Musc se dají krásně vrstvit, takže si s ní lze vytvořit vlastní, originální kombinace. Upřímně? Ani se mi ji nechce moc chválit. Ne proto, že by si to nezasloužila – ale protože nechci, aby ji najednou měli všichni a stoupla její cena ;). Jediné mínus? Flakon ve 150 ml je krásný, ale těžký a úplně neprůhledný. Nemám tušení, kolik mi zbývá, a obávám se dne, kdy prostě dojde

Varianta 150 ml
jana.pantelic4428. července 2025

Vyborna vona

Prava vona sa rozvinie az po urcitom case ale potom je nezabudnutelna.

m.matustikova21. června 2025

Prijemna svezi vune

Varianta 30 ml
Registrovaný uživatel12. srpna 2024

můj nejoblíbenější parfém v poslední době, kupuji poněkolikáté

vyšší cena

kvalitní produkt, vůně vydrží celý den

Registrovaný uživatel13. října 2023

dárek

Registrovaný uživatel27. února 2023

Svěží, čistá vůně, na denní používání.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

velmi příjemná vůně