Pro dva vyhovující obsah náplně, design, jednoduchá obsluha, vyhovující volba dvou možností dávkování.
viz výše

viz výše
Skvělý dávkovač. Jeden používám bez závad zhruba rok. Baterie vydrží při každodenním používání dvoučlenné domácnosti zhruba 9 měsíců. Používání je pohodlné, zásobník mýdla je dostatečně velký. Nyní jsem koupil další dva - na zahradu a na chalupu.
Je možno nastavit pouze dva režimy velikosti dávky mýdla. Pokud je tekuté mýdlo řidší, je i při nastavení menší dávky mýdla tato dávka dost velká.
Dlouho jsem hledala dávkovač mýdla, který neudělá z mýdla pěnu, jde nastavit dávka mýdla, jde připevnit na stěnu a nemusí se vrtat do obkladu a taky aby to nebylo obří monstrum vysoké 30cm apod. Což se zdálo nemožné. Ale pak jsem našla tento dávkovač a jsem spokojená. Zatím paráda. Jsem jen zvědavá, jak dlouho vydrží baterky.
funguje skvěle
Splnilo mé očekávání, s výrobkem jsem spokojena.
vynikající ve všech ohledech
Příliš hodně dávkuje
Mám zkušenost se sprejovým dávkovačem a jsem s ním spokojená, chtěla jsem zkusit i dávkovač na gel/mýdlo.
I při nastavení na menší dávku je gelu celkem dost, chtělo by to ještě menší množství. Případně mnohem hustší gel.
Tichý, dává dostatek mýdla, nekape okolo u hustého mýdla, hezký design…
Řidší mýdlo vytryskne rychle, nutné hlídat ukápnutí na umyvadle….
Doporučuji, zatím bezchybný provoz…
Elegantní design, jednoduché ovládání i plnění.
Příliš mnoho gelu na jednu dávku. Je sice možné volit mezi dvěma variantami množství, ale u té nižší je gelu poměrně hodně a u té druhé je gelu v jedné aplikace tak pro 4 lidi.
Praktický,šikovný. Velikost akorát.
Jednoduchá obsluha.
vyhoující tvar a velikost , baterie nejsou umístěny dole
celkem malá nádržka na mýdlo, velké množství mýdla v 1 dávce a prudké vystříknutí mýdla
pro naše domácí účely vyhovující
Pěkný
Zatím spolehlivé
výborný, skvěle dávkuje, neodkapává, krásně drží na zdi pomocí přísavky
doporučuji, funguje jak má, spolehlivý
Perfektní věcička.
Zdařilá konstrukce, jednoduchá obsluha (doplňování) zatím spolehlivý provoz.
nic jsem nezjistil
Jednoduchý ,levný a spolehlivý produkt
Kvalitni
Krásný a funkční designový kousek do koupelny