Recenze Nakladatelství Synergie Nespoutaná žena 2025

Nespoutaná žena je statečná a šlechetná bytost, kterou naléhavě vyzývá vnitřní hlas, aby naslouchala své prvotní přirozenosti, vrátila se k ní a nechala se jí v životě vést. Patriarchát celá tisíciletí veškerý přirozený život na Zemi pošlapával, ale dnes se prapůvodní zdroj božského ženství znovu odhodlaně hlásí o slovo. Vzkřísit ho v sobě může každá z nás, protože neexistuje síla mocnější než…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kalendář Nespoutaná žena 2025 je podle recenzí vizuálně působivý a inspirativní produkt, který oslovuje ženy svou elegancí a silným poselstvím. Zákazníci oceňují jeho estetickou hodnotu i vzdělávací obsah, což z něj činí vhodný dárek i osobní doplněk.

• Krásné a působivé obrazy
  • Elegantní a estetické provedení
  • Dodává ženám sílu a inspiraci
  • Poučné a hodnotné čtení
  • Vhodný jako dárek
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

slunecni.zare3. února 2025

nádherné obrázky a krásné psaní k nim

adus.c16. ledna 2025

Nádherné obrazy!

g.sand8. ledna 2025

Je nádherný.

barajustova7. ledna 2025

Kalendáře už kupuji asi třetí rok, jsem spokojená, krásné obrázky, poučné čtení. dávám jako dárky , samozřejmě mám i jeden pro sebe.

vosykovasona20. prosince 2024

Vše v naprostém pořádku.Kalendář je velmi hezký.

sun.j23. listopadu 2024

Objevila jsem tento kalendář v roce 2023 a zaujal mě svými obrazy a rezonoval s něčím co je ve mě. Dodává sílu všem ženám, které osloví, protože v každé ženě je ukrytá bohyně, bojovnice, léčitelka i rebelka, i když o tom možná ještě neví.

úžasný kalendář

Modrakocka1. října 2024

- krásné barvy

skutečně prudce elegantní až božský