Recenze Naipo MGS-150D

Naipo MGS-150D poskytne dokonalé uvolnění celého vašeho těla. Vysoce efektivní masážní přístroj je tvořen 8 hloubkovými masážními uzly shiatsu, které uvolní unavené či bolavé svalstvo. Otočné masážní válečky v ergonomickém provedení ve tvaru písmene U perfektně obepnou krk, záda, hýždě, lýtka či stehna. Přístroj disponuje integrovaným vyhříváním, které do svalů přinese teplo a zlepšuje rovněž…

spartant5d9r55. února 2026

Boží

Za ty prachy žádný

Dělá co se od toho čeká

Baruš8. ledna 2026

lehký super cena poměrně malé balení, čekala jsem větší

Fantastický - lehký a přitom krásně promasíruje. Intenzitu si určujete sami přitlačením. Vyzkoušela celá rodina a všichni byli unešení, už nemusíme chodit na masáže zad.

buchalvaclav31. prosince 2025

Moje žena byla nadšena.

k2n.kristyna25. prosince 2025

Nevěřila bych, ale fakt je skvělý! Koupila jsem manželovi k Vánocům na základě recenzí a ač je k většině takových věcí skeptický, hned vyzkoušel a fakt se mu líbilo. Přístroj je silný a promasíruje místa, na které masérka za posledních 10 let (a to chodíme pravidelně) ani nenarazila. Koupím hned další rodičům.

Zatím nevíme. Snad, že budeme muset najít místo, kam ho uskladnit. :D