to netuším

to netuším
krásné uvolnění prstů
Dobře fixuje prsty, vejde se i do bot.
Nic zásadního, snad se jen trochu obtížněji nasazuje.
Zatím jsem spokojen.
Příjemný materiál
Roztrhl se za tři týdny, oproti fotografií jsou všechny oddělovače stejně veliké
Pomáhá to uvědomovat si polohu prstů, máte-li tendenci našlapovat nějak nerovnoměrně (u mě následky úrazů).
Tuším že trvanlivost, ale zatím slouží dobře.
dobrá rehabilitační pomůcka
Příjemný materiál a seděl ze začátku výborně na noze. Na návodu je napsáno pro běžné nošení, takže jsem ho nosila i přes den.
rozpadl se za týden
Asi by to fungovalo, kdyby se postupně nerozpadl.
Objednala jsem si na doporučení fyzioterapeutky. Používám asi týden. Zatím spokojená.
bylo mi doporučeno fyzioteraeutem,ortopedem,po pár dnech na synovi vidět už změna,používá téměř každý den,doporučuji
Korektor prstů mi byl doporučen fyzioterapeutkou. Je na noze příjemný, dá se s ním chodit, cvičit. V případě znečištění se může umýt.
Korektor prstů doporučuji. :-)
Příjemné, účinné
Vysoká cena
Pouze jedna velikost, pro široké nohy příliš stahuje
Gelové polštářky jsou měké a poddajné, zároveň odolné.
Smyčka kolem palce se vždy časem zkroutí, a je to velmi nepříjemné.
Na Amazonu se najít lepší korektory za stejnou cennu.
Skvěle drží prsty ve správně pozici
Po krátké době se silikon trhá
Dobry nápad Nekvalitní silikon
Materiál je kvalitní
Nedá v něm chodit, nevejdu se do bot. Oddělovače by měly být užší.
Postupně jsem odstraňovala jednotlivé oddělovače,
až mi zůstal jen jeden mezi palcem a ukazováčkem.
Za mne úplně k ničemu. I ten zbytek je nanic. Zbyl jeden rozdělovač a protože se nedá zachytit za oba sousedící prsty, vylézá ven. Vyhozené peníze.
Príjemný korektor, mäkký
Super na cvičenie
Pri dlhšej prechádzke mi skĺzaval z malíčku
Necakala som , ze vyrobok bude tak dobre sediet.
pro možnost celodenního použití, jednoduché používání, postupně každý den,
Dobře sedí
Dobře se nasazují
Materiál je omyvatelný
Super prevence haluxu, deformit prstů na nohou a chodidel, uvolnění přední části chodidel a celkové podporuje fyziologické fungování nohy.
Smysluplná podpora pro funkční nohy.
je měkký, dobře se nasazuje
je dobře omyvatelný
snažím se ho používat každý den
z počátku ani nevím, že mám korektor nasazený
po nějaké době mě začnou úplně pálit prsty a pak i noha 5-6hod - možná následek korekce?
vejdu se s nimi jen do jedněch bot, nosím barefoot, v ostatních se mi prsty mačkají jak v klasických botách
ještě je nepoužívám tak dlouho, ale spíš bych uvítala korektor jen na palec, abych se vešla do bot