Recenze Na chalupě s moderním fotrem - Dominik Landsman (2020, pevná bez přebalu lesklá)

Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, už nám vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. Opravdová dovolená je třeba výlet k moři do Bulharska, jak nám to popsala druhá polovina rodičovské páru, Dominikova žena Nataša. Nyní se ke slovu dostává ten nejdůležitější – syn Čeněk. To je totiž jediný člen rodiny, který má na chalupě alespoň trochu času, protože všichni…

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

jedním slovem......opět namá chybu, paráda

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

Pro syna, chodí do čtvrté třídy. Chtěla jsem, aby se začetl do knížky a nebyl furt přilepený u tabletu, PC, telefonu

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Zábavné,vtipné!Dominik L. opět nezklamal!!! Syn 10 let se nad knihou neuvěřitelně baví. Myslím,že se jedná o nejlepšího a nejvtipnějšího spisovatele této doby!!!,

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Strašně vtipné čtení.

Registrovaný uživatel16. srpna 2020

Jako vždy pobavilo.

Registrovaný uživatel11. srpna 2020

Koupila jsem pro zetě k svátku (Bernard), takže doufám, že se mu bude líbit jako předchozí tři knížky od Dominika Landsmana.

anavi15713. července 2020

Opět skvělá knížka. Je to kniha,kterou přečtěte během chvilky, perfektní oddychovka,která pobavi. D. Landsman zatím nezklamal žádnou z knih.