Recenze N&D Pumpkin Cat Adult Neutered Lamb & Blueberry

Krmivo je určeno pro dospělé kastrované kočky, které vyžadují vyváženou stravu s ohledem na jejich specifické potřeby. Receptura je založena na vysokém obsahu živočišných bílkovin, konkrétně 96 %, s hlavním zdrojem v podobě hypoalergenního jehněčího masa. Toto složení zajišťuje optimální příjem esenciálních aminokyselin a zároveň minimalizuje riziko alergických reakcí. Krmivo má nízký podíl…

cheessi25. dubna 2026

Všem 6 kočičákům granule chutnají, nestačím dosypávat. Uvítala bych i větší balení. Složení je super.

Pytel nemá mechanismus na opakované uzavření.

librakv24. dubna 2026

Kupuji granule této značky pravidelně. Kočička je na ně zvyklá od narození a chutnají ji.

srnskas15. července 2025

Bezobilné, náš kocour granule miluje a má po nich krásnou srst

Registrovaný uživatel7. března 2024

vyvoněné. Vždy když sypu kocourovi do misky vrhne se na ně. Ostatně když tu vůni cítím, mám chuť se na to vrhnout s ním. A to jsme oba držky vybíravý..

Varianta 1,5 kg
Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Chutné kvalitní krmivo

I přesto, že je to pro kastráty se sníženým obsahem tuku, kočičáci přibírají na váze.

U nás oblíbené.