Vtipná oddechová kniha

Vtipná oddechová kniha
CD Myšlenky za volantem 2, nezklamalo,zrovna jako CD1, doporučuji.
Pan Eben je vždy svůj,a vtipný,obě CD co jsem u vás koupila byla dobrá volba,doporučuji všem,kdo mají M.Ebena rádi.
Fantastická kniha, zapomenete na starosti a bolesti života. Těším se na třetí pokračování
Krátké, stručné, většinou vtipné.
Vynikající fejetony od člověka, kterého si velice vážím a jehož názory sdílím.
Stojí za přečtení a ne jen jednou!
Eben je svůj, opět nezklamal, není co dodat...
Knize není co vytknout...
Eben opět nezklamal...
Ebenovy texty jako vždy vynikající.Zajímavé, inspirativní, překvapivé, ale přitom všem roztomile zábavné. Dá se k tomu i vždy po čase vracet a znovu potěší. Koupila jsem jako dárek a byla radost.
Zápor? No pro mě by mohla být levnější...
Ale moc hezké a doporučuji.
Vtipné, milé, prostě Eben.
Vtipné psaní o "obyčejných věcech"psané hezkým jazykem,
Příjemné počteníčko
Moc hezké, Jako by mi mluvil z duše. Blahopřeju.
Vynikající dílko, prosím pokračovat a autorovi přeji dobré zdraví.
Opravdu nerada nazývám knihy produktem! Knížku Marka Ebena jsem si objednala, protože mám i první díl jeho Myšlenek za volantem a velmi ráda si v ních čtu. Blízký je mi autorův humor a obdivuji jeho skvělé vyprávěčské a formulační schopnosti. Zápory nenacházím žádné.
Ještě nemohu moc hodnotit, přečetla jsem jen kousek. Zatím to vypadá dobře.
Je to ze života a vtipně napsané.
Marek Eben
Velmi osvěžující přístup ke všedním problémům
Bezvadné čtení pro všední den!
vtipné chytré, výborný humor
V podstatě pokračování 1. dílu, a proto i objednáno.
Tuto knihu jsem vybral, protože jsme s manželkou četli již jedničku, která se nám líbila a ani druhý díl nás nezklamal a opět jsme se pobavili
Marek Eben skvělý jako vždy
Četl jsem Myšlenky (1) - skvělé! Myšlenky 2 jsou už trochu "slabší" ale stále stojí za to je číst.