Mobilní telefon Recenze myPhone Now modrý

Recenze myPhone Now modrý

Chytrý telefon myPhone Now vás zaujme svým módním designem, dostupnou cenou a podporou eSIM. Nabízí všechny funkce, které od chytrého telefonu očekáváte. Se smartphonem myPhone Now eSIM bude váš mobilní život jednodušší a zábavnější. Objevte široký rozhled s 6" celoplošným displejem.

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

dobrá baterie, úložiště, slušný display

pro moje potřeby dobrý

Registrovaný uživatel13. srpna 2023

Super ľahko sa ovláda prosté perfektný pomocník pre všetkých ľudí a hlavne pre seniorov

Registrovaný uživatel13. srpna 2023

Cena, příjemná velikost pro někoho, kdo nechce velké padlo. Výroba v Číně, ale firma je polská Vzhled Vydrž baterie

Horší navigace při nastavení Poruchovost - po roce se mi nafoukla baterie, oprava v zaručeno, telefon neměl dobre prilepene zadní víčko, následně se zase nafouklé baterie, znovu oprava a teď už je nafoukla potřetí. Místo toho, aby mi firma telefon za 5000 Kč vyměnila, opakovaně ho nekvalitně opravuje, takže budu žádat vracení peněz a zbavím se toho krámu a oprav s polskou kvalitou.

Nekupujte, pokud nechcete být v zaruce bez telefonu kvůli nekvalitním opravám.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Vzhledem k ceně velmi dobrý, slušná rychlost i výbava