Možná je opravdu vodě odolný,ale ani tomu bych moc nevěřil.
Samovolně se vypíná,není slyšet volajícího při příchozím hovoru,není slyšet ani vás při odchozím hovoru,vypíná se i při hovoru,při připojení na nabíječku nejde provést žádnou operaci,fotky katastrofa,dotykový displej dá se říci funkční tak na 75% a další a další.
Tento telefon je opravdu neskutečný krám. Kupoval jsem v Boskovicích,prodejna MOBIL PRO VÁS. Telefon jsem zakoupil a na druhý den začal sčítat závady,bylo jich 8. Tyto jsem si poznačil na papír a zavolal jsem do provozovny MOBIL PRO VÁS.Zdělil jsem,že je mobil křáp a že chci vyměnit za jiný kus,ale že přijedu až následující den,až budu mít cestu. Třetího dne od koupě jsem do provozovny přijel a telefon i s papírem popsaným závadami prodavačce předal.Bylo mi však řečeno,že mobil pošlou na opravu,TO BYL VRCHOL DRZOSTI. Abych se prý nerozčiloval,že jsou závady evidentní a do týdne mi stejně dají mobil nový. Čekal jsem samozřejmě CELÝ MĚSÍC,než si nějaký tydýt v servise uvědomil,že už by měli mobil poslat na provozovnu zpět,abych náhodou necuknul a nechtěl odstoupit od smlouvy. Po měsíci jsem dostal mobil jiný. Už v autě jsem ho zkusil zprovoznit a zavolat si a on opravdu fungoval,ale jen ten jeden hovor. Během hodiny jsem ho doma nabil a začal zkoušet funkčnost a hle,stejné závady,jako na tom předchozím kousku. Zase volání do provozovny MOBIL PRO VÁS a ujištění,že vše vyřešíme. Následující den v sobotu jsem do provozovny mobil přivezl a prodavačce předvedl. Řekla mi,že je sobota a ona může maximálně mobil poslat do servisu.Když jsem oponoval,zkoušela volat nějakého rádoby nadřízeného,kterému se stejně nedovolala,nejspíš ještě před polednem vyspával opici.Prodavačka mě opakovaně upozornila,že mobil maximálně odešle na opravu. Tak jsem si tento SKVĚLÝ TELEFON vzal a odjel rovnou od nich na dovolenou. Otravoval jsem se s tímto křápem necelé 2 roky,samozřejmě jen když chvílemi fungoval(střídal jsem to se svým starým mobilem).Byli i takové 2 dny za týden,kdy mobil vcelku fungoval. Po necelých 2 letech jsem s tímto křápem bouchl s chutí o zem,a není ani nijak pevný,praskl jako nic. Koupil jsem klasické véčko a jsem nad výsost spokojen. DOPORUČENÍ : Pokud nechcete přijít o nervy a zbytečně vyhodit peníze,tento krám si vážně nekupujte.A provozovně MOBIL PRO VÁS BOSKOVICE se raději obloukem vyhněte. Pokud vás tento mobil okouzlil a koupíte ho,přeji pevné nervy.Libor.