Mobilní telefon Recenze myPhone CPA HALO 16 Single SIM

Recenze myPhone CPA HALO 16 Single SIM

•Barevný displej •Nabíjecí stojánek •FM rádio •Svítilna •Funkce SOS •Velká a oddělená tlačítka CPA Halo 16 je telefon s barevným displejem, který vás oslní reálným a ostrým zobrazením barev. Výhodou je snadná čitelnost velkých písmen. Práci s telefonem usnadňují velká a oddělená tlačítka, která umějí dokonce mluvit. Pro pohodlné nabíjení telefonu najdete v balení nabíjecí stojánek, do kterého se…

Registrovaný uživatel22. února 2021

baterie se rychle vybíjí, nelze zesílit zvuk

Velice špatný výběr, nedoporučuji

Registrovaný uživatel10. února 2021

Telefon je k ničemu už proto, že jsem ho nekoupila a objednávku zrušila. Zdar

Zdeněk4. listopadu 2020

K dříve zakoupenému stejnému modelu, u kterého převládala spokojenost s funkcemi, ale rozpadl se, jsme nakoupili identický model. Překvapilo výrazně zhoršení ovládání , např. odesílání zpráv je pro seniora nyní nezvládnutelné. Jak již někdo psal, rádio jde vypnout snad jen vyndáním baterie. :(.

Prodali mi starší výrobek? nedokážu si jinak zhoršení užitných vlastností vysvětlit. Přístroj vracím.

Registrovaný uživatel11. ledna 2020

Velká tlačítka, vzhled.

Zbytečně složité ovládání pro seniory, nelze zobrazit 3 řádky sms, pouze 2,5. Chybí i běžná funkce. Horší hlas z reproduktoru. Rychle se vypíná (ztmaví obrazovka), nelze nastavit.

Nic moc.

Registrovaný uživatel8. července 2019

lehce ovladatelný, koupili jsme pro mamku, je spokojená.

přišel nám kus s vadou displeje, reklamace vyřízena obratem.

spokojenost. byla to vada montáže ve výrobě, s tím se musí počítat při té spoustě co se vyrábí.