Otocila jsem dle navodu a byl konec. Uz se neda zmacknout. Takze vyhozene penize. Stezi projde bezpecnostni letistni kontrolou. Museli me vyvolavat...

Tento přípravek vůbec nesplnil mé očekávání. Vše jsem udělal podle návodu. Použil jsem pouze na 4 fibromy a více už nešlo používat. Dále je velmi nevhodně vymyšlené přiložení na výrůstek, protože přiložením malého náustku je úplně nevhodné. Vůbec nedoporučuji. Také jsem jednou použil náplasti - ClinSkin Fibrocontrol náplasti k odstr.fibromů 3ks a účinnost 50 %
Funguje to
nefunguje
Podařilo se mi zmrazit dva papilomy
Při druhé aplikaci plynu na nový hrot zůstal aplikátor zaseknutý v otevřené pozici a vypustil téměř všechen plyn, i přes veškerou mou snahu o uvolnění stlačení. Za ty peníze by mohl být blbuvzdorný. Nebo alespoň mechanicky dokonalý. Aplikátor vypadá velmi pěkně zpracovaný z kvalitních materiálů, ale nechápu jak se tak snadno může zaseknout při aplikaci dusíku na hrot. Viděl jsem video, četl návod, nevím, co bych mohl udělat příště jinak a lépe. Proto nemůžu doporučit.
Žádné. 1 hvězdičku jsem dal abych mohl hodnocení odeslat.
Hodnotím absolutně záporně. I když jsem postupoval přesně podle návodu, vyšlo mi to pouze na 6 postižených míst a z těch se odstranil pouze 1fibrom!!!
Nedoporučuji kupovat. 1 odstraněný fibrom mě stál kolem 600 Kč. U lékaře mě vyjde 100 Kč a mám zde jistotu, že bude odstraněn.
Jablečný ocet,tee free olej funguje stejně
Splní, co slibuje. Snadná aplikace.
U většího fibromu trvá proces od aplikace po odpadnutí zhruba měsíc.
Fáze kdy se vytvoří krvavý puchýř je dlouhá a nepříjemná.
Celkově jsem velmi spokojená a určitě bych koupila znovu. Potřebovala jsem odstranit větší fibrom na velmi špatně dostupném místě (nehet u palce nohy). Vzhledem k hraniční velikosti fibromu (5 mm) jsem musela ošetření opakovat 3x než celý fibrom definitivně odpadl. Celý proces díky velikosti trval zhruba měsíc. Pokud používáte podle instrukcí výrobce, řekla bych že těch 9 ošetření určitě vydrží. Pokud nedojde k reakci po první aplikaci, je nutné ji zopakovat a pak funguje. Za mě tedy jednoznačně doporučuji.
nefunguje to
jednoduchá, srozumitelná aplikace
ze tří aplikací dvě neúspěšné, musím je opakovat
ačkoliv malé fibromy výsledek nesplnil mé očekávání
Pozor na poleptani okolnich mist
Bohužel jsem měla asi vadný kus. Balení mi vystačilo na ošetření jediného fibromu.
Jednoduchost aplikace.
Snadná aplikace
Výrobce inzeruje až 9 dávek použil jsem čtyřikrát a popáté došel plyn a aplikátor se zasekl
Teoreticky jsem použil na dva kožní výrůstky A prakticky odstranil jeden. Vyhozené peníze.
Snadná aplikace
Cena
Na mě to nefunguje
Aplikace je snadná. Ovšem, na fibromy, na které jsem to koupil, to nefunguje. Na bradavice bude ale asi dobré