My děti ze stanice ZOO je příběh Christiane Very Feischerinow, dívky, která se ve svých čtrnácti letech stala závislou na heroinu. Na základě záznamů na magnetofonových páscích zpracovali novináři Kai Hermann a Horst Rieck autentickou zpověď této německé narkomanky.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze My děti ze stanice ZOO - Christiane F. (2019, pevná)
perfektní kniha
Kniha, kterou by si měl přečíst každý rodič... a každý teenager, který už má po pubertě.
Velmi dobré čtení
Nenašla jsem žádné.
Jsem maximálně spokojená.můžu doporučit ostatním.
Silný příběh,přečteno jedním dechem
Tuto knihu jsem kdysi četla a chtěla jsem si jí přečíst znovu, proto jsem si jí koupila. To mluví za vše.
Skvělý příběh. Člověk zjisti, co jim ty drogy dělali a co pro to museli udělat, aby je získali a také jaké je léčení. Jak to působí na rodiče, když se to dozvědí.
věděla jsem, co kupuji. četla jsem kdysi a nyní jsem viděla seriál.
Četla jsem tuto knihu kdysi dávno a hodně mě dostala. Teď jsem si řekla, že si ji pořídím a přečtu si ji znovu.
Kdysi jsem to měla půjčený,tak sem ji chtěla mít doma, až budou holky v pubertě aby si to mohly přečíst.Je to drsný,ale skutečný, hlavně v této době
Lepší než film.