Recenze Muž, který chtěl být šťastný - Laurent Gounelle (2008, pevná s přebalem matná)

Autor Laurent Gournelle napsal poutavý příběh, který čtenáři otevírá celý svět nových možností a nazval ho Muž, který chtěl být štastný. Jen si představte… Jste na výletě na ostrově Bali a pár dní před odjezdem navštívíte jednoho starého léčitele. Ne že byste k tomu měli nějaký zvláštní důvod, nejste nemocní, jen se doslechnete o jeho velkém věhlasu a napadne vás, že byste se s ním mohli setkat.…

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Kniha mi naprosto naplnila život, moje první přečtené vyprávění se zaměřením na osobní rozvoj. Doporučuji všem, přečetla jsem toto za dva dny, nemohla jsem odtrhnout oči.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Dárek, dle obdarovaného, zajímavé

Registrovaný uživatel27. května 2021

Skvělá kniha. Úplně pro každého *

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

dobrá knížka

Registrovaný uživatel7. února 2021

Vynikající kniha plná mouder, která jsou schovaná v pěkném příběhu. Velice čtivé.

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

Velmi příjemná a člověka obohacující kniha na zamyšlení nad svým životem. Velmi čtivě napsaná.

Registrovaný uživatel12. prosince 2020

vynikající četba

Registrovaný uživatel16. listopadu 2020

skvělá rozvojová kniha. Nutí čtenáře zamyslet se :)

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

..na doporučení

Kniha je k zamyšlení a moc hezky se čte. Doporučuji.