Zmrzlinovač Recenze Musso Mini 2 l

Recenze Musso Mini 2 l

Domácí výrobník s duší profesionála vám splní jakékoliv zmrzlinové přání. Díky své kompaktnosti najde široké uplatnění v každé kuchyni, kde jeho výkon, kvalitu provedení i možnosti nepřetržitého provozu ocení zejména všichni milovníci poctivé domácí zmrzliny. Jedná se o spolehlivý výrobník s výkonným chladícím kompresorem, který hravě zvládne vyprodukovat až 2 l vynikající zmrzliny za hodinu.…
Porovnat ceny 19 990 Kč

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

skvělý,ale mohl být větší objem nádoby na výrobu zmrzliny,protože,to, co tento zmrzlinovač vyrábí,tak to je opravdu zmrzlina jako v Itálii a nikdy nezůstane

dobrý obchod,maxi spokojenost

Registrovaný uživatel25. září 2023

Velmi kvalitní pristroj

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

Je opravdu dobrý. Zmrzlina je mnohem jemnější než z levnějších zmrzlinovačů.

Je drahý a těžký, ale stojí to za to.

Registrovaný uživatel12. července 2023

Jednoduchá obsluha,rychlost

Registrovaný uživatel21. července 2022

Super stroj rychle vyrobí zmrzlinu,velmi dobře se čistí

Vyšší cena

Ale stojí za to

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Kvalita bez kompromisu, Rolls Royce mezi zmrzlinovači. Hned napoprvé vynikající zmrzlina dle přiloženého receptu. Nádoba není vyjímatelná jako u levnějších strojů což je velké plus. Vše je v nerezovém provedení žádný plast.

Doporučuji koupit gumové rukavice odstříhnout vždy jeden prst a po demontování míchací lopatky překrýt konec hřídele, usnadní to čištění nezanáší se zavit a vnitřní hřídel. Určitě bych koupil znovu.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2021

Tento přístroj je opravdu na profesionální úrovni. Dokonce pracuje nad očekávání dobře. Velmi silný motor, který udržuje stabilní otáčky po celou dobu procesu výroby zmrzliny, kompresor dokáže zchladit plnou dávku směsi na konzistenci zmrzliny asi za 20 minut,pokud jsem nechal směs 2 hodiny v lednici, z pokojové teploty pak cca o 10 minut déle. Míchací metla je pevná, vyrobená z masivního nerezu. Chladící komora se krásně čistí, ovládání je velmi jednoduché, má však svá pravidla obsažená v návodu(jde pouze o náležitosti vedoucí k ochraně pohonné a chladící jednotky,tzn. pauza mezi vypnutím a spuštěním kompresoru alespoň 5 minut, při zapnutém chlazení neponechávat vypnuté míchání déle než minutu aby nedošlo k přimrznutí směsi a následnému přetěžování motoru). Celkově jsme z tohoto zmzlinovače úplně nadšení a věřím, že nás přežije, působí na nás svou kvalitou zpracování...a navíc se nám líbí i po designové stránce. Možná to celé zní jako reklama zaplacená výrobcem, ale na mou duši je to všechno pravda. Přístroj je to drahý, ale zároveň k nezaplacení a stojí za to si na něj našetřit. Investice do kvality se vyplatí!

Bude těžké uhlídat naší tělesnou váhu, protože domácí poctivá zmrzka je prostě boží a pojem "dietní zmrzlina" nás moc neláká...