Noční světlo Recenze Müller Licht Juno Sensor 1xLED 0,25W

Recenze Müller Licht Juno Sensor 1xLED 0,25W

Noční světlo do zásuvky Juno Sensor od značky Müller Licht disponuje soumrakovým senzorem. Je ideální do dětských pokojů, ložnic nebo předsíní. Vyzařuje hřejivé, jantarově žluté světlo o teplotě 1500 K.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2025

Příjemná intenzita světla. Útulné.

Kupovali jsme na toaletu. Má senzor reagující na světlo, v šeré místnosti tedy svítí stále, což je ale vzhledem k nízké spotřebě energie v pořádku. Hezký design.

korabkovaa18. září 2025

Spíná se automaticky, když se sešeří Dává neagresivní světlo s minimem modré složky Osvítí celou místnost přiměřenou mírou světla, aby se děti nebály a zároveň mohly nerušeně spát

jaspy245. srpna 2025

Malé Lehké Bez modré složky

vapenikova.klara22. května 2025

skvělé. jsem spokojená. příjemná na noc

tereza.hrbacova27. května 2024

malé, čidlo funguje super

svítí až moc

dassa123. dubna 2024

Nechci to psát ani jako klady, ani jako zápory, je to první produkt tohoto druhu, co jsem si pořídila. Světlo docela slabounké, ale to se nedá moc odhadnout při koupi online. Plus jsem doufala, že tam bude spínač. Snažit se to po tmě trefit do zásuvky je trochu frustrující. :D Ale jinak super, určitě ji využiju. :)

david6. února 2024

Druhý den již nesvítil. Rychlá cesta do koše.

vladimir.jancarik3. února 2024

Výborná na noční info světlo

Registrovaný uživatel7. června 2023

vše tak jak jsem si představovala