Prací gel Recenze Mulieres Natural Laundry Wash Rose Garden 1,5 l

Recenze Mulieres Natural Laundry Wash Rose Garden 1,5 l

Koncentrovaný přírodní prací gel Mulieres na první pohled vybočuje z řady. Dostane vás nejen svým unikátním a ekologickým obalem z recyklovaných kartonů. Je umíchaný z přírodních ingrediencí šetrných pro nejcitlivější dětskou či alergickou pokožku.

ryznarova.nada5. září 2025

Úžasný prostředek na praní

Registrovaný uživatel29. srpna 2023

Spokojenost pere dobře všechny druhy prádla.

Registrovaný uživatel28. června 2023

Jemná vůně. Ekologický.

Neporadí si se skvrnami, které jiné i eko prostředky zvládnou.

Registrovaný uživatel7. dubna 2023

ekologický, pěkně voní, prádlo je vyprané perfektně,

Registrovaný uživatel8. února 2023

Mám doma atopika a veškeré prádlo je mastné, bála jsem se, že si s tím tento prostředek neporadí. Ale je skvělý.

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Kupuji opakovaně.

Registrovaný uživatel28. října 2022

Prádlo po vyprání krásně voní, stačí malé množství přípravku, náplň se díky tomu nevypotřebuje rychle, super balení, takové jsem ještě nikde neviděla.

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

- vůně - eko balení - kvalita praní - prádlo je čisté a voňavé

Neměla jsem velká očekávání. Kupovala jsem na zkoušku pro lepší pocit, že budu trochu víc "eko" :)...čas od času mě přepadne pocit, že bych měla dělat pro přírodu víc...vždy jsem si ale koupila nějaký přípravek a nakonec se vrátila ke "komerčním" pracím gelům...tento mě ale jako první opravdu přesvědčil, že bych mohla zcela přejít. Zejména vůně, která je opravdu příjemná, mě mile překvapila.

Registrovaný uživatel19. července 2022

Stále hledám ekologický prací gel, který umí skvěle vyprat prádlo a také dobře voní. Tento hezky voní, ale bohužel ne na prádle.

Bohužel mě tento prací gel zklamal, a to hned několik krát . Obal - navenek se tváří jako super ekologický, ale ve skutečnosti je uvnitř kartonového obalu plastový sáček. Vůně - po otevření krásně voněl a dokonce i po vyprání prádla chvíli vůně vydržela, ale ne na dlouho. Praní - nevypere ani běžné skvrny, které zvládli jiné eko prací gely na výbornou Cena - velmi drahý a přitom vůbec nepere, ani nevoní. Velké zklamání

Registrovaný uživatel13. března 2022

úžasná vůně

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

eko, tekutý

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Úžasně voní a luxusně pere, oproti některým jiným eko pracím prostředkům

Klidně by se mohl vyrábět ve větším balení