ortopedická podložka Recenze Muffik Set Velikán 1 13 dílků

Recenze Muffik Set Velikán 1 13 dílků

Set Muffik Velikán 1 se skládá z 13 puzzle dílů ortopedických podlah. Obsahuje kombinaci tvrdých a měkkých povrchů s balančními podlahami, které se navzájem perfektně doplňují. Podporuje rozvoj fyzických i kognitivních funkcí. Schůze po ortopedických podlahách Muffik stimuluje.

ondrajunasek9. února 2025

Krásné zpracovani co se týče barvy i materialu. Výrobci není co vytknout. Snad budou dlouho sloužit

Zamecnikova.Jana22. září 2024

Krásné barvy Dílky do sebe lehce zapadají Příjemné na chodidla

Ze spodní strany jsou dílky dost členěné takže asi horší na údržbu,ale to se uvidí časem

Je to dárek pro dceru tak uvidíme jak ji to pomůže,ale určitě to nebyl poslední nákup

mayerka16. března 2024

Barva, kvalita

Prilis tvrde

Paulina10. ledna 2024

Používáme každý den, skvělá kvalita, zábavně zpracované.

Registrovaný uživatel29. května 2023

Super jak se střídají jednotlivé tvrdosti a povrchy. Můžeme kombinovat podle citlivosti chodidel, než si zvykne.

Registrovaný uživatel24. října 2022

Skvelá kombinácia

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Veselé barvy,které se líbí dětem. Líbí se mi nové povrchy. Ježek je super.

Kupovala jsem jako dárek. My máme doma starší model. Přijde mi,že u té vyrianty lépe drží zámky,ale může to být i tím,že to ještě nebylo po vybalení srovnané.

Registrovaný uživatel22. září 2021

Moc spokojená