ortopedická podložka Recenze Muffik MFK-097 15 dílků dotek přírody

Recenze Muffik MFK-097 15 dílků dotek přírody

Objevte kouzlo přírody přímo u vás doma s tímto setem ortopedických podložek Muffik MFK-097. Tento set je inspirován přírodními povrchy, které se nacházejí v lese nebo na louce. Každá podložka má svou unikátní texturu, která napodobuje přírodniny jako je tráva, kořeny nebo oblázky. Díky odstínům zelené, béžové a hnědé se budete cítit, jako byste se procházeli v přírodě, a to i uprostřed…

pejskova13. ledna 2026

Používám podložku teprve 3 týdny, a jsem spokojená. Procházím se po ní každý den. Chodidla jsou příjemně prokrvená a aktivovaná. Zatím tedy ještě nepozoruji žádné zlepšení mé spadlé nožní klenby, ale aktivují se mi tímto aspoň svaly na chodidle. Materiál je příjemný a vypadá, že by mohl vydržet dlouho.

Spokojenost, doporučuji všem. :)

vachtl.jan7. října 2025

Skvělá věc pro děti i dospělé.

Určitě doporučuji.

klarahorova517. dubna 2025

Vynikající dárek, z kterého mají radost i dospělí. Je to pro děti i dospělé, pro zpevnění a zlepšení chůze a chodidel. Také je fajn se po ránu projít po bodlinkách mám pocit že mě to nastartuje organismus a lépe se mi pak vstává. Naopak má večer, je to příjemné před spaním, že se nohy prokrvují a namasirují po celém dni. Děti si s tím krásné vyhrají, a do bytu, kde není možnost každý den si vyzout body a jít bosky ven, nebo když je venku zima.

Trošku cena. Ale za mě stojí za to.

Adéla26. ledna 2025

Perfektní, celá rodina několikrát za den procházíme stezku Ježek je nejoblíbenější Klidné, přírodní barvy

dani.neumannova9. ledna 2025

Deti to miluji